Ontzorgen

Jonge auto's

Haal & breng service

Helder en transparant

Auto voor langere periode huren

Auto vaak of voor langere periode huren? Is leasen interessant?

Huren of Private Lease?

Een auto huren kan heel simpel en goedkoop bij XLRent, de vertrouwde autoverhuurder uit Apeldoorn. Bij XLRent huur je een vrijwel nieuwe, duurzame auto bij jou in de buurt. Via de website kun je zelf gemakkelijk jouw ideale auto selecteren. Of het nu gaat om een auto voor een specifiek doel of om een specifiek model, je kunt ‘m zelf uitzoeken. Huren bij XLRent betekent geen gezeur, geen kleine lettertjes en geen onduidelijke kosten achteraf. Precies zoals je mag verwachten. Zo is het de perfecte manier als je incidenteel een auto nodig hebt. Maar is huren altijd de beste optie? Als je vaak of voor een langere periode een auto wilt huren, kan het zijn dat (Private) Lease een voordeliger oplossing is. Via de website van ons zusterbedrijf XLEasy kom je er al snel achter of Private Lease interessant voor je kan zijn.

 

XLEasy de vertrouwde Private Lease maatschappij

Kortom huur je vaak voor langere tijd een auto, kijk dan eens op de website van XLEasy. Net als bij ons kun je gemakkelijk een auto selecteren en de kosten direct online berekenen. Private Lease lijkt in die zin een beetje op huren. Met Private Lease kies je een auto die je vervolgens voor een langere periode tot je beschikking hebt. Het grote voordeel is dat je vooraf geen grote investering hoeft te doen, maar maandelijks een vast bedrag per maand betaalt. Net als bij het huren van een auto, heb je geen omkijken naar de randzaken: je hoeft alleen te tanken en voor de rest regelt de Private Lease maatschappij alles voor je: Onderhoud en reparatie, pechhulp, wegenbelasting, verzekering en nog veel meer, zodat jij met een gerust hart en zonder onverwachte kosten met je auto kunt rondrijden. Geïnteresseerd? Bekijk de website van XLEasy.

 

Private Lease: de oplossing voor jou?

Het maandbedrag van Private Lease is gebaseerd op het aantal gereden kilometers. Dus als je per maand weinig kilometers maakt dan kan Private Lease voordeliger voor je uitpakken dan huren per dag. Bovendien ben je veel flexibeler in het gebruik van jouw auto. Je kunt namelijk elke dag, op het moment dat jij wilt, direct beschikken over je auto. Dat zijn de voordelen van Private Lease. Wil je meer weten over Private Lease of blijft huren voor jou het meest interessant, de medewerkers van XLRent.nl staan altijd voor je klaar!