Auto met trekhaak huren

Zoek en Boek Online!

Huur een auto met trekhaak bij XLRent

Tegenwoordig is een trekhaak niet meer standaard op iedere auto bevestigd. In bepaalde situaties is daarom het huren van een auto met trekhaak iets wat erg handig kan zijn. Als u bijvoorbeeld een caravan of aanhangwagen aan de auto wil hangen, dan is een stevig verbindingsstuk van essentieel belang. Een nieuwe auto met bijhorende trekhaak en een goede service is wat u nodig heeft. Dat is wat XLRent u kan bieden. Ons wagenpark bestaat uit tientallen personenauto’s en bedrijfswagens met trekhaak. Maak hieronder uw gewenste keuze en bekijk direct ons aanbod.

Z

Geen zorgen, wij regelen het voor u

Z

Altijd een veilige auto beschikbaar

Z

Groot wagenpark met jonge auto’s

Z

24/7 bereikbaar bij pech of schade

Z

Haal & breng service mogelijk

Populaire auto’s met trekhaak

Luxe Auto Huren Volkswagen Passat Variant

Volkswagen Passat Variant

Luxe Auto Huren Audi A4 Avant

Audi A4 Avant

Verhuisbus Huren Volkswagen Caddy

Volkswagen Caddy

Verhuisbus Huren Volkswagen Transporter

Volkswagen Transporter

Een auto met trekhaak huren vanaf 24 uur

Bij ons autoverhuur bedrijf in Apeldoorn hebben wij een ruim aanbod auto’s met trekhaak voor scherpe prijzen. Verschillende opties zijn mogelijk. Zo kunt u bij ons al een auto met trekhaak huren voor slechts één dag. Helpt u een vriend verhuizen of wilt u uw oude spullen naar de stort brengen? XLRent helpt u uit de brand. Onze auto’s zijn tot maximaal 30 dagen te huur, dus ook ideaal wanneer u een drieweekse roadtrip in het buitenland gaat maken. Huur een auto met trekhaak bij XLRent, nabij Zutphen en Deventer en u geniet van scherpe prijzen. Bij ons weet u waar u aan toe bent en staat u niet voor onverwachte kosten.

Huur een auto met trekhaak voor op vakantie

Is het altijd al uw droom om met de caravan op stap te gaan, maar heeft uw eigen auto geen trekhaak? Of maakt het overschot aan bagage uw reis zo oncomfortabel dat de reistijd eindeloos duurt? XLRent biedt de oplossing. Bij ons huurt u voordelig een auto met trekhaak. Bovendien gaat u zorgeloos op vakantie in Europa met onze 24/7 pechservice. Voor een auto huren in Apeldoorn bent u bij XLRent aan het juiste adres. Of u nu meer comfort wil ervaren, wanneer u met het gezin op pad gaat of om spullen over te verhuizen, ons wagenpark vol met jonge auto’s hebben altijd wel een auto met trekhaak voor u beschikbaar.

XLRent Contact

XLRent Contact