Autoverhuur Apeldoorn

Zoek en Boek Online!

Autoverhuurbedrijf XLRent in Apeldoorn en omgeving

Bent u op zoek naar een autoverhuur bedrijf in Apeldoorn? Bij XLRent huurt u eenvoudig en snel uw gewenste voertuig. In onze voorraad hebben wij diverse bedrijfswagens van Volkswagen, waaronder verhuiswagens en personenbusjes. Maar ook beschikken wij over personenauto’s van topmerken Audi, Volkswagen, Skoda en Seat. Met een paar klikken op de knop is het geregeld. U voert eenvoudig uw voertuigkeuze en reserveerdatum in op de website en wij komen de auto bij u brengen en afhalen. Echter kunt u ook zelf de auto bij ons komen ophalen aan de Ambachtsveld 10 te Apeldoorn.

Z

Geen zorgen, wij regelen het voor u

Z

Altijd een veilige auto beschikbaar

Z

Groot wagenpark met jonge auto’s

Z

24/7 bereikbaar bij pech of schade

Z

Haal & breng service mogelijk

Populaire auto huren

Volkswagen up! Huren

Volkswagen up!

Volkswagen Polo Huren

Volkswagen Polo

Volkswagen Golf Huren

Volkswagen Golf

Volkswagen Crafter Huren

Volkswagen Crafter 

Ruime keuze voor het huren van een auto in Apeldoorn

De klant staat centraal bij onze autoverhuur in Apeldoorn. Wij houden ons aan onze afspraken want de factuur staat gelijk aan de overeengekomen offerte. We hebben een ruime keuze aan verschillende voertuigen voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. Zo is er altijd een auto voor u beschikbaar op het gewenste dag en tijdstip. Kenmerkend voor onze auto’s zijn de technische staat, de weinige kilometers op de teller en de gemiddelde leeftijd van negen maanden. Daarnaast zijn wij 24/7 beschikbaar als u pech of schade heeft aan uw huurauto.

Autoverhuur in Apeldoorn overal en altijd toegankelijk

Bij onze autoverhuur in Apeldoorn is het op ieder moment van de dag mogelijk een online reservering te plaatsen. Mocht u eenmaal een reservering hebben geplaatst is er nog een ander extra voordeel voor de woonachtigen in Apeldoorn. In Apeldoorn komen wij de auto namelijk gratis bij u afleveren. Wilt u meer informatie? U kunt ons bereiken door te bellen naar 055 – 53 95 322, een WhatsApp-bericht te sturen naar 06 – 13261719 of een e-mail te sturen naar info@xlrent.nl. Maak gebruik van de flexibiliteit van XL Rent. Neem contact op!