Beoordelingen

Onze klant ervaringen

Test test

[WidgetBeoordelingen]

 

jh

Widget info


142 beoordelingen
cijfer 8.9

Laatste reviews

Review
Datum: 2018-06-02 12:14
Cijfer: 9
Bericht: Fijne auto, prima service.
Aanbevelen? 10

Uitleg: 5.0
Prijs-kwaliteitverhouding: 5.0
Afleverstatus: 5.0
Snelheid: 5.0
Klantvriendelijkheid: 5.0
Deskundigheid: 4.0

Review
Datum: 2018-05-29 13:04
Cijfer: 10
Bericht: Heel positief! Bijzonder vriendelijk en professioneel geholpen. Scherpe prijs! Goed geholpen de juiste keuze voor het verhuisvervoer te maken. Duidelijke uitleg over alle mogelijkheden.
Aanbevelen? 10

Deskundigheid: 5.0
Klantvriendelijkheid: 5.0
Snelheid: 5.0
Afleverstatus: 5.0
Aanbod: 5.0
Prijs-kwaliteitverhouding: 5.0
Uitleg: 5.0

Review
Datum: 2018-05-28 13:07
Cijfer: 10
Bericht: Wij zijn uiterst tevreden met XLRent. De service is prima en ze zijn zeer vriendelijk en flexibel. Wij hadden tot twee keer toe enorme pech met steen slag en scheuren in de voorruit en ze zijn ons heel erg tegemoet gekomen daar mee. Wij raden het iedereen aan!
Aanbevelen? 10

Uitleg: 5.0
Prijs-kwaliteitverhouding: 5.0
Afleverstatus: 5.0
Aanbod: 5.0
Snelheid: 5.0
Klantvriendelijkheid: 5.0
Deskundigheid: 5.0

Review
Datum: 2018-05-28 09:45
Cijfer: 8
Bericht: er is een verbeterpunt, 's winters de verhuurde auto's standaard voorzien van winterbanden, nu alleen op special verzoek tegen forse verhoging van het tarief. verder prima service en vlotte afhandeling ook bij veranderingen of afwijking van de afspraken.
Aanbevelen? 8

Klantvriendelijkheid: 5.0
Deskundigheid: 5.0
Aanbod: 5.0
Snelheid: 5.0

Review
Datum: 2018-05-28 09:33
Cijfer: 9
Bericht: Goed, snel en flexibel
Aanbevelen? 9

Prijs-kwaliteitverhouding: 4.0
Deskundigheid: 5.0
Klantvriendelijkheid: 5.0
Snelheid: 5.0
Afleverstatus: 4.0
Aanbod: 4.0

Review
Datum: 2018-05-25 19:07
Cijfer: 9
Bericht: Het reserveren ging via internet, professionele en duidelijke site. Alles was duidelijk. De bus stond op de afgesproken plaats en tijd klaar om te vertrekken. Top !
Aanbevelen? 9

Snelheid: 5.0
Afleverstatus: 5.0
Aanbod: 5.0
Deskundigheid: 4.0
Klantvriendelijkheid: 5.0
Prijs-kwaliteitverhouding: 5.0
Uitleg: 4.0

Review
Datum: 2018-05-25 17:23
Cijfer: 9
Bericht: Ik zoek een auto, ik vind een auto, en op loopafstand van mijn huis. Het adres is een bekende, waar ik vroeger ook al bij huurde.
Aanbevelen? 10

Prijs-kwaliteitverhouding: 5.0
Uitleg: 5.0
Snelheid: 5.0
Afleverstatus: 5.0
Aanbod: 5.0
Deskundigheid: 5.0
Klantvriendelijkheid: 5.0

Review
Datum: 2018-05-25 10:24
Cijfer: 10
Bericht: Die is prima. Er wordt oplossingsgericht gehandeld en het contact verloopt op een prettige manier. Zowel via de telefoon als via persoonlijk contact op de vestiging.
Aanbevelen? 10

Snelheid: 5.0
Aanbod: 5.0
Afleverstatus: 5.0
Klantvriendelijkheid: 5.0
Prijs-kwaliteitverhouding: 5.0
Uitleg: 5.0

Review
Datum: 2018-05-25 10:11
Cijfer: 10
Bericht: Goed en duidelijk verhaal geen addertjes onder het gras je betaald voor wat je krijgt en gebruikt.
Aanbevelen? 10

Deskundigheid: 5.0
Klantvriendelijkheid: 5.0
Snelheid: 5.0
Afleverstatus: 5.0
Aanbod: 5.0
Prijs-kwaliteitverhouding: 5.0
Uitleg: 5.0

Review
Datum: 2018-05-25 10:06
Cijfer: 10
Bericht: Het huren van een auto bij XLRrent is als zeer positief ervaren.
Aanbevelen? 9

Prijs-kwaliteitverhouding: 5.0
Uitleg: 5.0
Deskundigheid: 5.0
Klantvriendelijkheid: 5.0
Snelheid: 5.0
Afleverstatus: 5.0
Aanbod: 5.0

Review
Datum: 2018-05-25 09:27
Cijfer: 8
Bericht: Prima service vriendelijk personeel.
Aanbevelen? 8

Prijs-kwaliteitverhouding: 5.0
Uitleg: 5.0
Snelheid: 5.0
Afleverstatus: 5.0
Aanbod: 4.0
Deskundigheid: 5.0
Klantvriendelijkheid: 4.0

Review
Datum: 2018-05-25 09:26
Cijfer: 10
Bericht: Zeer prettig geholpen, er werd me zelfs koffie met gebak aangeboden! Ik was vergeten te tanken en ook dat was geen probleem.
Aanbevelen? 10

Prijs-kwaliteitverhouding: 5.0
Uitleg: 5.0
Deskundigheid: 5.0
Klantvriendelijkheid: 5.0
Snelheid: 5.0
Afleverstatus: 5.0
Aanbod: 5.0

Review
Datum: 2018-05-25 08:23
Cijfer: 10
Bericht: Uitstekend! Goede service, prima auto.
Aanbevelen? 10

Prijs-kwaliteitverhouding: 5.0
Uitleg: 4.0
Snelheid: 5.0
Afleverstatus: 5.0
Aanbod: 5.0
Klantvriendelijkheid: 5.0

Review
Datum: 2018-05-25 08:08
Cijfer: 6
Bericht: Ach ja, de vorige auto moest worden ingewisseld. Wordt mij verteld dat ik de auto schoon en netjes moet inleveren; dus ik poetsen, boenen, zuigen; krijg ik een auto die nog viezer is dan de auto die ik net helemaal schoongemaakt had... kon ik weer poetsen. Als je vraagt om de auto netjes in te leveren, lever ze dan ook netjes af. Een recente bandencheck werd wel netjes afgehandeld. Geen omkijken naar.
Aanbevelen? 0

Afleverstatus: 1.0
Snelheid: 5.0
Klantvriendelijkheid: 5.0
Uitleg: 2.0

Review
Datum: 2018-05-25 08:00
Cijfer: 9
Bericht: Fijne auto en service.
Aanbevelen? 9

Prijs-kwaliteitverhouding: 4.0
Uitleg: 4.0
Snelheid: 4.0
Afleverstatus: 5.0
Aanbod: 3.0
Deskundigheid: 5.0
Klantvriendelijkheid: 5.0

Review
Datum: 2018-05-25 00:30
Cijfer: 9
Bericht: Uitstekend, alles tot aan de puntjes geregeld
Aanbevelen? 10

Afleverstatus: 3.0
Aanbod: 5.0
Snelheid: 5.0
Klantvriendelijkheid: 5.0
Deskundigheid: 5.0
Uitleg: 5.0
Prijs-kwaliteitverhouding: 5.0

Review
Datum: 2018-05-24 22:32
Cijfer: 8
Bericht: Goede afspraken met partners nabij mijn adres! Prima dienstverlening.
Aanbevelen? 8

Prijs-kwaliteitverhouding: 4.0
Uitleg: 4.0
Deskundigheid: 4.0
Klantvriendelijkheid: 4.0
Snelheid: 4.0
Afleverstatus: 4.0
Aanbod: 4.0

Review
Datum: 2018-05-24 19:53
Cijfer: 10
Bericht: Goed. Netjes behandeld en alles zoals afgesproken.
Aanbevelen? 10

Aanbod: 5.0
Afleverstatus: 5.0
Snelheid: 5.0
Klantvriendelijkheid: 5.0
Deskundigheid: 3.0
Uitleg: 5.0
Prijs-kwaliteitverhouding: 5.0

Review
Datum: 2018-05-24 19:30
Cijfer: 8
Bericht: Prima. Duidelijke site, goede service en nette prijs
Aanbevelen? 8

Prijs-kwaliteitverhouding: 4.0
Uitleg: 3.0
Deskundigheid: 5.0
Klantvriendelijkheid: 5.0
Snelheid: 4.0
Afleverstatus: 4.0
Aanbod: 4.0

Review
Datum: 2018-05-24 19:26
Cijfer: 9
Bericht: Zeer mooie auto; netjes geholpen; ben zeer tevreden;alles is goed en snel afgehandeld.
Aanbevelen? 10

Uitleg: 3.0
Prijs-kwaliteitverhouding: 4.0
Afleverstatus: 5.0
Aanbod: 5.0
Snelheid: 5.0
Klantvriendelijkheid: 5.0

Review
Datum: 2018-04-02 15:33
Cijfer: 8
Bericht: Goede ervaring met XLRent. De bus werd op tijd en in goede staat aangeleverd. Daarnaast reed het voertuig prettig en kreeg ik na afloop keurig op tijd de borgsom teruggestort.
Aanbevelen? 8

Prijs-kwaliteitverhouding: 4.0
Uitleg: 4.0
Deskundigheid: 5.0
Klantvriendelijkheid: 5.0
Snelheid: 4.0
Afleverstatus: 5.0
Aanbod: 5.0

Review
Datum: 2018-04-01 21:06
Cijfer: 9
Bericht: Ik ervaar XLRent als zeer flexibel en betrouwbaar. Zeer tevreden!!
Aanbevelen? 9

Uitleg: 5.0
Prijs-kwaliteitverhouding: 5.0
Klantvriendelijkheid: 5.0
Deskundigheid: 4.0
Aanbod: 4.0
Afleverstatus: 5.0
Snelheid: 5.0

Review
Datum: 2018-04-01 10:53
Cijfer: 8
Bericht: Zeer vriendelijke en sympathieke medewerkers bij XLRent. Wij zullen er zeker weer een keer een auto huren wanneer wij deze nodig hebben.
Aanbevelen? 8

Uitleg: 4.0
Prijs-kwaliteitverhouding: 5.0
Klantvriendelijkheid: 5.0
Deskundigheid: 4.0
Aanbod: 4.0
Afleverstatus: 4.0
Snelheid: 5.0