Beoordelingen

Onze klant ervaringen

XLRent is trots op wat wij onze klanten elke dag leveren

Kiest u voor XLRent dan kiest u voor een betrouwbare en voor een zeer gewaardeerde autoverhuurder. Wij zijn erg blij met de goede beoordelingen die wij ontvangen en delen die graag met u.

9

Rapportcijfer

27 March 2019 09:03
Voor mijn werk met regelmaat een auto nodig voor het bezoeken van klanten. Bij een aanvraag reageert men snel en vervolgens wordt er een schone auto afgeleverd. Al met al tevreden met de service die geleverd wordt.
Klantvriendelijkheid
Deskundigheid
Aanbod
Afleverstatus
Snelheid

8

Rapportcijfer

27 March 2019 08:03
Een persoonlijke en professionele indruk gekregen waarbij de klant centraal staat!
Prijs-kwaliteitverhouding
Uitleg
Snelheid
Afleverstatus
Klantvriendelijkheid
Aanbod
Deskundigheid

9

Rapportcijfer

23 March 2019 10:03
Wij huren vaker een vervoersmiddel bij XLrent. De service is altijd erg netjes. Je wordt goed geholpen bij het ophalen en het terugbrengen van het vervoersmiddel en tijdens het huren ben je van alle regels op de hoogte. Het is qua prijs/kwaliteit verhouding zeker het beste verhuursbedrijf waar ik ben geweest.
Klantvriendelijkheid
Deskundigheid
Aanbod
Uitleg
Snelheid
Afleverstatus
Prijs-kwaliteitverhouding

8

Rapportcijfer

22 March 2019 03:03
prima auto's en makkelijke afhandeling
Uitleg
Afleverstatus
Snelheid
Prijs-kwaliteitverhouding
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid
Aanbod

8

Rapportcijfer

22 March 2019 02:03
zeer goede ervaring. Goede kwaliteit/prijs verhouding
Afleverstatus
Snelheid
Uitleg
Prijs-kwaliteitverhouding
Klantvriendelijkheid
Aanbod
Deskundigheid

8

Rapportcijfer

22 March 2019 01:03
XLRent komt altijd zijn afspraken na. Wanneer het bestelde vervoer niet aanwezig is wordt er voor een goed alternatief gezorgd.
Prijs-kwaliteitverhouding
Uitleg
Snelheid
Afleverstatus
Klantvriendelijkheid
Deskundigheid
Aanbod

9

Rapportcijfer

22 March 2019 01:03
Over het algemeen zeer positieve ervaring. Ze zijn pro actief en denken mee in oplossingen. Auto zelf was prima. Aanmelden en afmelden gaat snel.
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid
Aanbod
Prijs-kwaliteitverhouding
Uitleg
Snelheid
Afleverstatus

9

Rapportcijfer

22 March 2019 11:03
Super tevreden, klantvriendelijk, snel en duidelijk, prima ervaring. Ik weet wel waar ik de volgende keer een auto huur.
Prijs-kwaliteitverhouding
Snelheid
Afleverstatus
Uitleg
Klantvriendelijkheid
Deskundigheid
Aanbod

10

Rapportcijfer

22 March 2019 11:03
Vriendelijke mensen, je wordt snel geholpen en de prijs kwaliteit is super!
Klantvriendelijkheid
Deskundigheid
Aanbod
Snelheid
Afleverstatus
Uitleg
Prijs-kwaliteitverhouding

8

Rapportcijfer

22 March 2019 10:03
Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. Snel geholpen op de afhaal locatie.
Prijs-kwaliteitverhouding
Snelheid
Afleverstatus
Aanbod
Klantvriendelijkheid
Deskundigheid

10

Rapportcijfer

22 March 2019 10:03
XLRent is goed bereikbaar en service gericht. Alle vragen voorafgaand aan de huur werden accuraat beantwoord. prima winterdeal en alles inclusief is ook inclusief, geen verrassingen gehad achteraf. Prima auto en ophalen en return verliep allemaal vlot. Enige commentaar is dat de lokatie vrij ver licht van OV voorzieningen, daar moet je even rekening mee houden.
Klantvriendelijkheid
Aanbod
Deskundigheid
Prijs-kwaliteitverhouding
Uitleg
Snelheid
Afleverstatus

9

Rapportcijfer

22 March 2019 09:03
Correcte en vlotte verwerking van de aanvragen en altijd probleem oplossend meedenken met de klant. Dat onderscheid XLRent van een normaal autoverhuur bedrijf. Ronduit super!
Prijs-kwaliteitverhouding
Afleverstatus
Snelheid
Klantvriendelijkheid
Deskundigheid
Aanbod

7

Rapportcijfer

22 March 2019 09:03
Een Verhuurbedrijf welke nette auto's in de verhuur heeft. hier gaat alles wel via mail verkeer, persoonlijk contact is minimaal. de keren dat ik de firma benut is alles tot nu toe nog naar verwachting verlopen.
Aanbod
Prijs-kwaliteitverhouding
Uitleg
Afleverstatus
Snelheid

9

Rapportcijfer

22 March 2019 09:03
De medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Snelle reactie en de afspraken worden nagekomen.
Klantvriendelijkheid
Deskundigheid
Aanbod
Uitleg
Snelheid
Afleverstatus
Prijs-kwaliteitverhouding

6

Rapportcijfer

22 March 2019 08:03
Over het algemeen goed verzorgd en afspraken worden nagekomen.
Afleverstatus
Snelheid
Uitleg
Prijs-kwaliteitverhouding
Klantvriendelijkheid
Deskundigheid
Aanbod

8

Rapportcijfer

22 March 2019 06:03
Vriendelijk en mee denkend. Ik werd goed geholpen om de beste bijpassende oplossing voor mijn huur vraag.
Klantvriendelijkheid
Deskundigheid
Aanbod
Prijs-kwaliteitverhouding
Snelheid
Afleverstatus
Uitleg

9

Rapportcijfer

21 March 2019 09:03
Zeer goede ervaringen sinds enkele jaren alweer. Het personeel is heel klantvriendelijk én deskundig.
Aanbod
Klantvriendelijkheid
Deskundigheid
Uitleg
Snelheid
Afleverstatus
Prijs-kwaliteitverhouding

10

Rapportcijfer

21 March 2019 07:03
XLRent voelt als een warm bad.
Uitleg
Afleverstatus
Snelheid
Prijs-kwaliteitverhouding
Klantvriendelijkheid
Aanbod
Deskundigheid

9

Rapportcijfer

21 March 2019 07:03
Was voor mij de eerste keer dat ik een auto heb gehuurd. Fijn geholpen en alles correct afgehandeld.
Prijs-kwaliteitverhouding
Uitleg
Snelheid
Afleverstatus
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid
Aanbod

10

Rapportcijfer

21 March 2019 07:03
Efficiënt, snel en klantvriendelijk
Snelheid
Afleverstatus
Uitleg
Prijs-kwaliteitverhouding
Klantvriendelijkheid
Aanbod
Deskundigheid

8

Rapportcijfer

21 March 2019 07:03
Wij huren regelmatig auto's bij XLRent, en zijn erg tevreden over de geleverde diensten. De auto's zien er zowel van buiten als van binnen uitstekend uit. XLRent komt haar afspraken goed na en het proces loopt soepel.
Snelheid
Afleverstatus
Prijs-kwaliteitverhouding
Klantvriendelijkheid
Aanbod
Deskundigheid

10

Rapportcijfer

21 December 2018 09:12
Zeer goed. Op korte termijn een uitstekende auto gereserveerd tegen voordelig tarief. Ook al eens last minute afgezegd zonder problemen. Service is dus uitstekend!
Afleverstatus
Snelheid
Uitleg
Prijs-kwaliteitverhouding
Klantvriendelijkheid
Deskundigheid
Aanbod

7

Rapportcijfer

21 December 2018 08:12
De ontvangst was zeer correct. We werden snel en goed geholpen.
Prijs-kwaliteitverhouding
Snelheid
Afleverstatus
Uitleg
Aanbod
Klantvriendelijkheid
Deskundigheid

9

Rapportcijfer

20 December 2018 10:12
Prima, super sponsor!
Uitleg
Afleverstatus
Snelheid
Prijs-kwaliteitverhouding
Klantvriendelijkheid
Deskundigheid
Aanbod

9

Rapportcijfer

20 December 2018 08:12
Erg goed. Prettige en vlotte communicatie over de mail. Alles was keurig.
Klantvriendelijkheid
Aanbod
Deskundigheid
Uitleg
Afleverstatus
Snelheid
Prijs-kwaliteitverhouding

10

Rapportcijfer

20 December 2018 08:12
Zeer goed. De gevraagde auto was op get laatste moment niet beschikbaar en er is goed meegedacht en een oplossing aangeboden.
Aanbod
Klantvriendelijkheid
Deskundigheid
Snelheid
Afleverstatus
Uitleg
Prijs-kwaliteitverhouding

8

Rapportcijfer

20 December 2018 08:12
nog nooit een "nee, het lukt niet", gekregen!!
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid
Aanbod
Prijs-kwaliteitverhouding
Uitleg
Snelheid
Afleverstatus

8

Rapportcijfer

17 December 2018 08:12
Goede service, goede auto's. verbeterpunt, 's winters auto's standaard uitrusten met winterbanden.
Klantvriendelijkheid
Deskundigheid
Aanbod
Uitleg
Snelheid
Afleverstatus

10

Rapportcijfer

16 December 2018 08:12
een auto huren bij XLRent bevalt mij heel goed. Ik word snel en vriendelijk geholpen en er staat mij een goede auto ter beschikking. De voorwaarden zijn prima.
Klantvriendelijkheid
Deskundigheid
Aanbod
Prijs-kwaliteitverhouding
Snelheid
Afleverstatus
Uitleg

9

Rapportcijfer

14 December 2018 01:12
Prima huurauto, schoon en verzorgd, zeer klantvriendelijk, gewoon zeer tevreden.
Klantvriendelijkheid
Deskundigheid
Aanbod
Prijs-kwaliteitverhouding
Uitleg
Snelheid
Afleverstatus

10

Rapportcijfer

14 December 2018 12:12
Bijzonder goede service. Goede telefonische ondersteuning. Makkelijke afhandeling bij halen en terugbrengen van de auto.
Aanbod
Klantvriendelijkheid
Deskundigheid
Snelheid
Afleverstatus
Uitleg
Prijs-kwaliteitverhouding

8

Rapportcijfer

14 December 2018 11:12
Geen ervaring, was de eerste keer dat ik een auto huur.
Deskundigheid
Klantvriendelijkheid
Aanbod
Prijs-kwaliteitverhouding
Uitleg
Afleverstatus
Snelheid

10

Rapportcijfer

14 December 2018 10:12
Van reservering tot terugstorten van borg ging snel en medewerkers zijn zeer servicegericht. Vooral zo doorgaan!!
Uitleg
Snelheid
Afleverstatus
Prijs-kwaliteitverhouding
Klantvriendelijkheid
Aanbod
Deskundigheid

9

Rapportcijfer

14 December 2018 09:12
Zeer tevreden over XL Rent. Ik kon niet op tijd in Apeldoorn zijn om de auto op te halen. Was geen probleem, ze waren voor admin zaken nog wel even aanwezig en ik mocht de wagen iets later ophalen. Buitengewoon vriendleijke medewerker gaf vervolgens zeer duidelijke uitleg over gebruik van de laadklep.
Klantvriendelijkheid
Deskundigheid
Aanbod
Prijs-kwaliteitverhouding
Uitleg
Snelheid
Afleverstatus

8

Rapportcijfer

14 December 2018 09:12
XL Rent is een prettig bedrijf met een ruime keuze kwalitatief goede auto's. Bij bijzondere wensen (meerdere korte huurperiodes vlak achter elkaar) wordt er goed meegedacht en een goede maatwerkoplossing aangeboden. Als het toch een keer mis gaat (verkeerd aantal kilometers verrekend), dan wordt dat snel en goed opgelost. Wij maken sinds enige tijd regelmatig gebruik van de diensten van XL Rent, en zijn daar tevreden over.
Klantvriendelijkheid
Deskundigheid
Aanbod
Afleverstatus
Snelheid
Uitleg
Prijs-kwaliteitverhouding

Gebaseerd op de beoordeling van onze klanten, die hun ervaring hebben gedeeld via de onafhankelijke website van tevreden.nl