Beoordelingen

Onze klant ervaringen

XLRent is trots op wat wij onze klanten elke dag leveren

Kiest u voor XLRent dan kiest u voor een betrouwbare en voor een zeer gewaardeerde autoverhuurder. Wij zijn erg blij met de goede beoordelingen die wij ontvangen en delen die graag met u.

3

Rapportcijfer

12 June 2019 07:06
Vooral kort. Na reservering via de WebSite werd ik gebeld dat ze mij geen auto wilden verhuren a ca € 65,- voor een dag. Een reden konden of wilden ze niet geven. Achteraf kan ik alleen maar bedenken dat ik in 2016 met een schone lei uit de schuldsanering ben gekomen. In al die jaren een eerste en hopelijk enige slechte en vooral verdrietige ervaring van deze orde. Gelukkig zonder problemen elders de auto kunnen huren.
Aanbod
Klantvriendelijkheid

9

Rapportcijfer

27 March 2019 09:03
Voor mijn werk met regelmaat een auto nodig voor het bezoeken van klanten. Bij een aanvraag reageert men snel en vervolgens wordt er een schone auto afgeleverd. Al met al tevreden met de service die geleverd wordt.
Klantvriendelijkheid
Aanbod
Deskundigheid
Afleverstatus
Snelheid

8

Rapportcijfer

27 March 2019 08:03
Een persoonlijke en professionele indruk gekregen waarbij de klant centraal staat!
Afleverstatus
Deskundigheid
Prijs-kwaliteitverhouding
Aanbod
Snelheid
Klantvriendelijkheid
Uitleg

9

Rapportcijfer

23 March 2019 10:03
Wij huren vaker een vervoersmiddel bij XLrent. De service is altijd erg netjes. Je wordt goed geholpen bij het ophalen en het terugbrengen van het vervoersmiddel en tijdens het huren ben je van alle regels op de hoogte. Het is qua prijs/kwaliteit verhouding zeker het beste verhuursbedrijf waar ik ben geweest.
Klantvriendelijkheid
Uitleg
Aanbod
Prijs-kwaliteitverhouding
Afleverstatus
Deskundigheid
Snelheid

8

Rapportcijfer

22 March 2019 03:03
prima auto's en makkelijke afhandeling
Klantvriendelijkheid
Uitleg
Aanbod
Prijs-kwaliteitverhouding
Afleverstatus
Deskundigheid
Snelheid

8

Rapportcijfer

22 March 2019 02:03
zeer goede ervaring. Goede kwaliteit/prijs verhouding
Uitleg
Klantvriendelijkheid
Snelheid
Prijs-kwaliteitverhouding
Aanbod
Afleverstatus
Deskundigheid

8

Rapportcijfer

22 March 2019 01:03
XLRent komt altijd zijn afspraken na. Wanneer het bestelde vervoer niet aanwezig is wordt er voor een goed alternatief gezorgd.
Klantvriendelijkheid
Uitleg
Aanbod
Prijs-kwaliteitverhouding
Deskundigheid
Afleverstatus
Snelheid

9

Rapportcijfer

22 March 2019 01:03
Over het algemeen zeer positieve ervaring. Ze zijn pro actief en denken mee in oplossingen. Auto zelf was prima. Aanmelden en afmelden gaat snel.
Deskundigheid
Afleverstatus
Aanbod
Prijs-kwaliteitverhouding
Snelheid
Klantvriendelijkheid
Uitleg

9

Rapportcijfer

22 March 2019 11:03
Super tevreden, klantvriendelijk, snel en duidelijk, prima ervaring. Ik weet wel waar ik de volgende keer een auto huur.
Deskundigheid
Afleverstatus
Prijs-kwaliteitverhouding
Aanbod
Snelheid
Klantvriendelijkheid
Uitleg

10

Rapportcijfer

22 March 2019 11:03
Vriendelijke mensen, je wordt snel geholpen en de prijs kwaliteit is super!
Uitleg
Klantvriendelijkheid
Snelheid
Afleverstatus
Deskundigheid
Prijs-kwaliteitverhouding
Aanbod

8

Rapportcijfer

22 March 2019 10:03
Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. Snel geholpen op de afhaal locatie.
Klantvriendelijkheid
Aanbod
Prijs-kwaliteitverhouding
Afleverstatus
Deskundigheid
Snelheid

10

Rapportcijfer

22 March 2019 10:03
XLRent is goed bereikbaar en service gericht. Alle vragen voorafgaand aan de huur werden accuraat beantwoord. prima winterdeal en alles inclusief is ook inclusief, geen verrassingen gehad achteraf. Prima auto en ophalen en return verliep allemaal vlot. Enige commentaar is dat de lokatie vrij ver licht van OV voorzieningen, daar moet je even rekening mee houden.
Uitleg
Klantvriendelijkheid
Snelheid
Aanbod
Prijs-kwaliteitverhouding
Afleverstatus
Deskundigheid

9

Rapportcijfer

22 March 2019 09:03
Correcte en vlotte verwerking van de aanvragen en altijd probleem oplossend meedenken met de klant. Dat onderscheid XLRent van een normaal autoverhuur bedrijf. Ronduit super!
Klantvriendelijkheid
Snelheid
Afleverstatus
Deskundigheid
Prijs-kwaliteitverhouding
Aanbod

7

Rapportcijfer

22 March 2019 09:03
Een Verhuurbedrijf welke nette auto's in de verhuur heeft. hier gaat alles wel via mail verkeer, persoonlijk contact is minimaal. de keren dat ik de firma benut is alles tot nu toe nog naar verwachting verlopen.
Snelheid
Afleverstatus
Prijs-kwaliteitverhouding
Aanbod
Uitleg

9

Rapportcijfer

22 March 2019 09:03
De medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Snelle reactie en de afspraken worden nagekomen.
Snelheid
Prijs-kwaliteitverhouding
Aanbod
Deskundigheid
Afleverstatus
Uitleg
Klantvriendelijkheid

6

Rapportcijfer

22 March 2019 08:03
Over het algemeen goed verzorgd en afspraken worden nagekomen.
Snelheid
Prijs-kwaliteitverhouding
Aanbod
Afleverstatus
Deskundigheid
Uitleg
Klantvriendelijkheid

8

Rapportcijfer

22 March 2019 06:03
Vriendelijk en mee denkend. Ik werd goed geholpen om de beste bijpassende oplossing voor mijn huur vraag.
Snelheid
Deskundigheid
Afleverstatus
Aanbod
Prijs-kwaliteitverhouding
Uitleg
Klantvriendelijkheid

9

Rapportcijfer

21 March 2019 09:03
Zeer goede ervaringen sinds enkele jaren alweer. Het personeel is heel klantvriendelijk én deskundig.
Klantvriendelijkheid
Uitleg
Aanbod
Prijs-kwaliteitverhouding
Afleverstatus
Deskundigheid
Snelheid

10

Rapportcijfer

21 March 2019 07:03
XLRent voelt als een warm bad.
Snelheid
Aanbod
Prijs-kwaliteitverhouding
Deskundigheid
Afleverstatus
Uitleg
Klantvriendelijkheid

9

Rapportcijfer

21 March 2019 07:03
Was voor mij de eerste keer dat ik een auto heb gehuurd. Fijn geholpen en alles correct afgehandeld.
Deskundigheid
Afleverstatus
Prijs-kwaliteitverhouding
Aanbod
Snelheid
Klantvriendelijkheid
Uitleg

10

Rapportcijfer

21 March 2019 07:03
Efficiënt, snel en klantvriendelijk
Klantvriendelijkheid
Uitleg
Aanbod
Prijs-kwaliteitverhouding
Deskundigheid
Afleverstatus
Snelheid

8

Rapportcijfer

21 March 2019 07:03
Wij huren regelmatig auto's bij XLRent, en zijn erg tevreden over de geleverde diensten. De auto's zien er zowel van buiten als van binnen uitstekend uit. XLRent komt haar afspraken goed na en het proces loopt soepel.
Klantvriendelijkheid
Aanbod
Prijs-kwaliteitverhouding
Deskundigheid
Afleverstatus
Snelheid

10

Rapportcijfer

21 December 2018 09:12
Zeer goed. Op korte termijn een uitstekende auto gereserveerd tegen voordelig tarief. Ook al eens last minute afgezegd zonder problemen. Service is dus uitstekend!
Deskundigheid
Afleverstatus
Aanbod
Prijs-kwaliteitverhouding
Snelheid
Klantvriendelijkheid
Uitleg

7

Rapportcijfer

21 December 2018 08:12
De ontvangst was zeer correct. We werden snel en goed geholpen.
Snelheid
Aanbod
Prijs-kwaliteitverhouding
Afleverstatus
Deskundigheid
Uitleg
Klantvriendelijkheid

9

Rapportcijfer

20 December 2018 10:12
Prima, super sponsor!
Uitleg
Klantvriendelijkheid
Snelheid
Deskundigheid
Afleverstatus
Prijs-kwaliteitverhouding
Aanbod

9

Rapportcijfer

20 December 2018 08:12
Erg goed. Prettige en vlotte communicatie over de mail. Alles was keurig.
Snelheid
Deskundigheid
Afleverstatus
Aanbod
Prijs-kwaliteitverhouding
Uitleg
Klantvriendelijkheid

10

Rapportcijfer

20 December 2018 08:12
Zeer goed. De gevraagde auto was op get laatste moment niet beschikbaar en er is goed meegedacht en een oplossing aangeboden.
Snelheid
Deskundigheid
Afleverstatus
Aanbod
Prijs-kwaliteitverhouding
Uitleg
Klantvriendelijkheid

8

Rapportcijfer

20 December 2018 08:12
nog nooit een "nee, het lukt niet", gekregen!!
Uitleg
Klantvriendelijkheid
Snelheid
Prijs-kwaliteitverhouding
Aanbod
Deskundigheid
Afleverstatus

8

Rapportcijfer

17 December 2018 08:12
Goede service, goede auto's. verbeterpunt, 's winters auto's standaard uitrusten met winterbanden.
Snelheid
Aanbod
Deskundigheid
Afleverstatus
Uitleg
Klantvriendelijkheid

10

Rapportcijfer

16 December 2018 08:12
een auto huren bij XLRent bevalt mij heel goed. Ik word snel en vriendelijk geholpen en er staat mij een goede auto ter beschikking. De voorwaarden zijn prima.
Uitleg
Klantvriendelijkheid
Snelheid
Prijs-kwaliteitverhouding
Aanbod
Deskundigheid
Afleverstatus

9

Rapportcijfer

14 December 2018 01:12
Prima huurauto, schoon en verzorgd, zeer klantvriendelijk, gewoon zeer tevreden.
Klantvriendelijkheid
Uitleg
Prijs-kwaliteitverhouding
Aanbod
Afleverstatus
Deskundigheid
Snelheid

10

Rapportcijfer

14 December 2018 12:12
Bijzonder goede service. Goede telefonische ondersteuning. Makkelijke afhandeling bij halen en terugbrengen van de auto.
Klantvriendelijkheid
Uitleg
Afleverstatus
Deskundigheid
Prijs-kwaliteitverhouding
Aanbod
Snelheid

8

Rapportcijfer

14 December 2018 11:12
Geen ervaring, was de eerste keer dat ik een auto huur.
Snelheid
Deskundigheid
Afleverstatus
Prijs-kwaliteitverhouding
Aanbod
Uitleg
Klantvriendelijkheid

10

Rapportcijfer

14 December 2018 10:12
Van reservering tot terugstorten van borg ging snel en medewerkers zijn zeer servicegericht. Vooral zo doorgaan!!
Prijs-kwaliteitverhouding
Aanbod
Deskundigheid
Afleverstatus
Snelheid
Klantvriendelijkheid
Uitleg

9

Rapportcijfer

14 December 2018 09:12
Zeer tevreden over XL Rent. Ik kon niet op tijd in Apeldoorn zijn om de auto op te halen. Was geen probleem, ze waren voor admin zaken nog wel even aanwezig en ik mocht de wagen iets later ophalen. Buitengewoon vriendleijke medewerker gaf vervolgens zeer duidelijke uitleg over gebruik van de laadklep.
Uitleg
Klantvriendelijkheid
Snelheid
Prijs-kwaliteitverhouding
Aanbod
Deskundigheid
Afleverstatus

8

Rapportcijfer

14 December 2018 09:12
XL Rent is een prettig bedrijf met een ruime keuze kwalitatief goede auto's. Bij bijzondere wensen (meerdere korte huurperiodes vlak achter elkaar) wordt er goed meegedacht en een goede maatwerkoplossing aangeboden. Als het toch een keer mis gaat (verkeerd aantal kilometers verrekend), dan wordt dat snel en goed opgelost. Wij maken sinds enige tijd regelmatig gebruik van de diensten van XL Rent, en zijn daar tevreden over.
Uitleg
Klantvriendelijkheid
Snelheid
Aanbod
Prijs-kwaliteitverhouding
Afleverstatus
Deskundigheid

Gebaseerd op de beoordeling van onze klanten, die hun ervaring hebben gedeeld via de onafhankelijke website van tevreden.nl