Beoordelingen

Onze klant ervaringen

XLRent is trots op wat wij onze klanten elke dag leveren

Kiest u voor XLRent dan kiest u voor een betrouwbare en voor een zeer gewaardeerde autoverhuurder. Wij zijn erg blij met de goede beoordelingen die wij ontvangen en delen die graag met u.

9

Rapportcijfer

14 August 2019 03:08
UItstekend. Prima service, snel en duidelijk. Goed aanbod. De auto reed perfect, was schoon en fris. Zeker voor herhaling vatbaar.
Snelheid
Klantvriendelijkheid
Prijs-kwaliteitverhouding
Deskundigheid
Afleverstatus
Uitleg
Aanbod

8

Rapportcijfer

15 July 2019 08:07
goed - klantvriendelijk
Snelheid
Klantvriendelijkheid
Prijs-kwaliteitverhouding
Afleverstatus
Deskundigheid
Uitleg
Aanbod

3

Rapportcijfer

12 June 2019 07:06
Vooral kort. Na reservering via de WebSite werd ik gebeld dat ze mij geen auto wilden verhuren a ca € 65,- voor een dag. Een reden konden of wilden ze niet geven. Achteraf kan ik alleen maar bedenken dat ik in 2016 met een schone lei uit de schuldsanering ben gekomen. In al die jaren een eerste en hopelijk enige slechte en vooral verdrietige ervaring van deze orde. Gelukkig zonder problemen elders de auto kunnen huren.
Aanbod
Klantvriendelijkheid

9

Rapportcijfer

27 March 2019 09:03
Voor mijn werk met regelmaat een auto nodig voor het bezoeken van klanten. Bij een aanvraag reageert men snel en vervolgens wordt er een schone auto afgeleverd. Al met al tevreden met de service die geleverd wordt.
Afleverstatus
Deskundigheid
Aanbod
Snelheid
Klantvriendelijkheid

8

Rapportcijfer

27 March 2019 08:03
Een persoonlijke en professionele indruk gekregen waarbij de klant centraal staat!
Klantvriendelijkheid
Prijs-kwaliteitverhouding
Snelheid
Aanbod
Deskundigheid
Afleverstatus
Uitleg

9

Rapportcijfer

23 March 2019 10:03
Wij huren vaker een vervoersmiddel bij XLrent. De service is altijd erg netjes. Je wordt goed geholpen bij het ophalen en het terugbrengen van het vervoersmiddel en tijdens het huren ben je van alle regels op de hoogte. Het is qua prijs/kwaliteit verhouding zeker het beste verhuursbedrijf waar ik ben geweest.
Aanbod
Uitleg
Afleverstatus
Deskundigheid
Prijs-kwaliteitverhouding
Klantvriendelijkheid
Snelheid

8

Rapportcijfer

22 March 2019 03:03
prima auto's en makkelijke afhandeling
Afleverstatus
Deskundigheid
Uitleg
Aanbod
Snelheid
Klantvriendelijkheid
Prijs-kwaliteitverhouding

8

Rapportcijfer

22 March 2019 02:03
zeer goede ervaring. Goede kwaliteit/prijs verhouding
Uitleg
Deskundigheid
Afleverstatus
Aanbod
Snelheid
Prijs-kwaliteitverhouding
Klantvriendelijkheid

8

Rapportcijfer

22 March 2019 01:03
XLRent komt altijd zijn afspraken na. Wanneer het bestelde vervoer niet aanwezig is wordt er voor een goed alternatief gezorgd.
Afleverstatus
Deskundigheid
Uitleg
Aanbod
Snelheid
Klantvriendelijkheid
Prijs-kwaliteitverhouding

9

Rapportcijfer

22 March 2019 01:03
Over het algemeen zeer positieve ervaring. Ze zijn pro actief en denken mee in oplossingen. Auto zelf was prima. Aanmelden en afmelden gaat snel.
Snelheid
Klantvriendelijkheid
Prijs-kwaliteitverhouding
Afleverstatus
Deskundigheid
Uitleg
Aanbod

9

Rapportcijfer

22 March 2019 11:03
Super tevreden, klantvriendelijk, snel en duidelijk, prima ervaring. Ik weet wel waar ik de volgende keer een auto huur.
Aanbod
Uitleg
Deskundigheid
Afleverstatus
Prijs-kwaliteitverhouding
Klantvriendelijkheid
Snelheid

10

Rapportcijfer

22 March 2019 11:03
Vriendelijke mensen, je wordt snel geholpen en de prijs kwaliteit is super!
Snelheid
Prijs-kwaliteitverhouding
Klantvriendelijkheid
Uitleg
Afleverstatus
Deskundigheid
Aanbod

8

Rapportcijfer

22 March 2019 10:03
Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. Snel geholpen op de afhaal locatie.
Afleverstatus
Deskundigheid
Aanbod
Snelheid
Klantvriendelijkheid
Prijs-kwaliteitverhouding

10

Rapportcijfer

22 March 2019 10:03
XLRent is goed bereikbaar en service gericht. Alle vragen voorafgaand aan de huur werden accuraat beantwoord. prima winterdeal en alles inclusief is ook inclusief, geen verrassingen gehad achteraf. Prima auto en ophalen en return verliep allemaal vlot. Enige commentaar is dat de lokatie vrij ver licht van OV voorzieningen, daar moet je even rekening mee houden.
Aanbod
Afleverstatus
Deskundigheid
Uitleg
Klantvriendelijkheid
Prijs-kwaliteitverhouding
Snelheid

9

Rapportcijfer

22 March 2019 09:03
Correcte en vlotte verwerking van de aanvragen en altijd probleem oplossend meedenken met de klant. Dat onderscheid XLRent van een normaal autoverhuur bedrijf. Ronduit super!
Snelheid
Prijs-kwaliteitverhouding
Klantvriendelijkheid
Deskundigheid
Afleverstatus
Aanbod

7

Rapportcijfer

22 March 2019 09:03
Een Verhuurbedrijf welke nette auto's in de verhuur heeft. hier gaat alles wel via mail verkeer, persoonlijk contact is minimaal. de keren dat ik de firma benut is alles tot nu toe nog naar verwachting verlopen.
Snelheid
Prijs-kwaliteitverhouding
Afleverstatus
Uitleg
Aanbod

9

Rapportcijfer

22 March 2019 09:03
De medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Snelle reactie en de afspraken worden nagekomen.
Snelheid
Klantvriendelijkheid
Prijs-kwaliteitverhouding
Afleverstatus
Deskundigheid
Uitleg
Aanbod

6

Rapportcijfer

22 March 2019 08:03
Over het algemeen goed verzorgd en afspraken worden nagekomen.
Aanbod
Uitleg
Deskundigheid
Afleverstatus
Prijs-kwaliteitverhouding
Klantvriendelijkheid
Snelheid

8

Rapportcijfer

22 March 2019 06:03
Vriendelijk en mee denkend. Ik werd goed geholpen om de beste bijpassende oplossing voor mijn huur vraag.
Klantvriendelijkheid
Prijs-kwaliteitverhouding
Snelheid
Aanbod
Afleverstatus
Deskundigheid
Uitleg

9

Rapportcijfer

21 March 2019 09:03
Zeer goede ervaringen sinds enkele jaren alweer. Het personeel is heel klantvriendelijk én deskundig.
Aanbod
Afleverstatus
Deskundigheid
Uitleg
Klantvriendelijkheid
Prijs-kwaliteitverhouding
Snelheid

10

Rapportcijfer

21 March 2019 07:03
XLRent voelt als een warm bad.
Aanbod
Afleverstatus
Deskundigheid
Uitleg
Klantvriendelijkheid
Prijs-kwaliteitverhouding
Snelheid

9

Rapportcijfer

21 March 2019 07:03
Was voor mij de eerste keer dat ik een auto heb gehuurd. Fijn geholpen en alles correct afgehandeld.
Snelheid
Klantvriendelijkheid
Prijs-kwaliteitverhouding
Deskundigheid
Afleverstatus
Uitleg
Aanbod

10

Rapportcijfer

21 March 2019 07:03
Efficiënt, snel en klantvriendelijk
Afleverstatus
Deskundigheid
Uitleg
Aanbod
Snelheid
Klantvriendelijkheid
Prijs-kwaliteitverhouding

8

Rapportcijfer

21 March 2019 07:03
Wij huren regelmatig auto's bij XLRent, en zijn erg tevreden over de geleverde diensten. De auto's zien er zowel van buiten als van binnen uitstekend uit. XLRent komt haar afspraken goed na en het proces loopt soepel.
Aanbod
Deskundigheid
Afleverstatus
Prijs-kwaliteitverhouding
Klantvriendelijkheid
Snelheid

10

Rapportcijfer

21 December 2018 09:12
Zeer goed. Op korte termijn een uitstekende auto gereserveerd tegen voordelig tarief. Ook al eens last minute afgezegd zonder problemen. Service is dus uitstekend!
Deskundigheid
Afleverstatus
Uitleg
Aanbod
Snelheid
Klantvriendelijkheid
Prijs-kwaliteitverhouding

7

Rapportcijfer

21 December 2018 08:12
De ontvangst was zeer correct. We werden snel en goed geholpen.
Deskundigheid
Afleverstatus
Uitleg
Aanbod
Snelheid
Klantvriendelijkheid
Prijs-kwaliteitverhouding

9

Rapportcijfer

20 December 2018 10:12
Prima, super sponsor!
Uitleg
Deskundigheid
Afleverstatus
Aanbod
Snelheid
Prijs-kwaliteitverhouding
Klantvriendelijkheid

9

Rapportcijfer

20 December 2018 08:12
Erg goed. Prettige en vlotte communicatie over de mail. Alles was keurig.
Snelheid
Klantvriendelijkheid
Prijs-kwaliteitverhouding
Deskundigheid
Afleverstatus
Uitleg
Aanbod

10

Rapportcijfer

20 December 2018 08:12
Zeer goed. De gevraagde auto was op get laatste moment niet beschikbaar en er is goed meegedacht en een oplossing aangeboden.
Klantvriendelijkheid
Prijs-kwaliteitverhouding
Snelheid
Aanbod
Afleverstatus
Deskundigheid
Uitleg

8

Rapportcijfer

20 December 2018 08:12
nog nooit een "nee, het lukt niet", gekregen!!
Klantvriendelijkheid
Prijs-kwaliteitverhouding
Snelheid
Aanbod
Afleverstatus
Deskundigheid
Uitleg

8

Rapportcijfer

17 December 2018 08:12
Goede service, goede auto's. verbeterpunt, 's winters auto's standaard uitrusten met winterbanden.
Klantvriendelijkheid
Snelheid
Aanbod
Uitleg
Afleverstatus
Deskundigheid

10

Rapportcijfer

16 December 2018 08:12
een auto huren bij XLRent bevalt mij heel goed. Ik word snel en vriendelijk geholpen en er staat mij een goede auto ter beschikking. De voorwaarden zijn prima.
Uitleg
Afleverstatus
Deskundigheid
Aanbod
Snelheid
Prijs-kwaliteitverhouding
Klantvriendelijkheid

9

Rapportcijfer

14 December 2018 01:12
Prima huurauto, schoon en verzorgd, zeer klantvriendelijk, gewoon zeer tevreden.
Deskundigheid
Afleverstatus
Uitleg
Aanbod
Snelheid
Klantvriendelijkheid
Prijs-kwaliteitverhouding

10

Rapportcijfer

14 December 2018 12:12
Bijzonder goede service. Goede telefonische ondersteuning. Makkelijke afhandeling bij halen en terugbrengen van de auto.
Aanbod
Uitleg
Deskundigheid
Afleverstatus
Prijs-kwaliteitverhouding
Klantvriendelijkheid
Snelheid

8

Rapportcijfer

14 December 2018 11:12
Geen ervaring, was de eerste keer dat ik een auto huur.
Aanbod
Uitleg
Afleverstatus
Deskundigheid
Prijs-kwaliteitverhouding
Klantvriendelijkheid
Snelheid

10

Rapportcijfer

14 December 2018 10:12
Van reservering tot terugstorten van borg ging snel en medewerkers zijn zeer servicegericht. Vooral zo doorgaan!!
Klantvriendelijkheid
Prijs-kwaliteitverhouding
Snelheid
Aanbod
Deskundigheid
Afleverstatus
Uitleg

Gebaseerd op de beoordeling van onze klanten, die hun ervaring hebben gedeeld via de onafhankelijke website van tevreden.nl