Beoordelingen

Onze klant ervaringen

Test test

[WidgetBeoordelingen]

 

jh

Widget info


168 beoordelingen
cijfer 8.9

Laatste reviews

Review
Datum: 2018-07-19 18:16
Cijfer: 9
Bericht: Uiterst positief, men kon mij per direct een door mij gewenste auto leveren, die ook nog qua wensen (winteruitrusting) voldeed. Hierdoor kon ik toch nog op vakantie!
Aanbevelen? 9

Prijs-kwaliteitverhouding: 4.0
Snelheid: 5.0
Klantvriendelijkheid: 5.0
Afleverstatus: 4.0
Deskundigheid: 5.0
Uitleg: 4.0
Aanbod: 5.0

Review
Datum: 2018-07-19 17:20
Cijfer: 10
Bericht: Voor een keurige prijs huur je een auto naar wens, de medewerkers zorgen voor een snelle aflevering van de auto en ook bij de inname wordt er eerlijk gecontroleerd en keurig tot de volgende keer gewenst. Gewoon heerlijk om je hier als klant gewaardeerd te voelen!
Aanbevelen? 10

Uitleg: 5.0
Aanbod: 5.0
Deskundigheid: 5.0
Afleverstatus: 5.0
Klantvriendelijkheid: 5.0
Snelheid: 5.0
Prijs-kwaliteitverhouding: 5.0

Review
Datum: 2018-07-19 14:58
Cijfer: 9
Bericht: Bedrijf met een goed aanbod aan auto's en een prettige en professionele benadering.
Aanbevelen? 9

Prijs-kwaliteitverhouding: 5.0
Snelheid: 5.0
Klantvriendelijkheid: 5.0
Deskundigheid: 5.0
Afleverstatus: 5.0
Uitleg: 5.0
Aanbod: 5.0

Review
Datum: 2018-07-19 10:33
Cijfer: 9
Bericht: Snel, correct en vriendelijk
Aanbevelen? 8

Klantvriendelijkheid: 5.0
Uitleg: 4.0
Aanbod: 4.0
Deskundigheid: 5.0
Afleverstatus: 5.0
Prijs-kwaliteitverhouding: 4.0
Snelheid: 5.0

Review
Datum: 2018-07-19 09:56
Cijfer: 8
Bericht: Prima, snelle reactie en na een kleine fout in de communicatie (ik huurde een electrische auto maar moest zorgen voor een gevulde brandstoftank na afloop :)). ook goed hierop gereageerd. Enig minpuntje is de reclame op de auto, ik snap dat vanuit commercieel oogpunt maar ik heb er als huurder niets mee.
Aanbevelen? 8

Klantvriendelijkheid: 5.0
Aanbod: 4.0
Uitleg: 5.0
Deskundigheid: 4.0
Afleverstatus: 5.0
Prijs-kwaliteitverhouding: 4.0
Snelheid: 5.0

Review
Datum: 2018-07-19 09:45
Cijfer: 9
Bericht: Prima dienst, keurig verzorgd , duidelijk aangegeven hoe en wat en een razend snel afhandeling na afloop. Meest belangrijk is dat de afhaal- en inleverpunten zijn goed verspreid over de de steden driehoek! Ga zo door
Aanbevelen? 10

Prijs-kwaliteitverhouding: 5.0
Snelheid: 5.0
Klantvriendelijkheid: 5.0
Afleverstatus: 5.0
Deskundigheid: 5.0
Uitleg: 5.0
Aanbod: 4.0

Review
Datum: 2018-07-13 09:41
Cijfer: 9
Bericht: Huren bij XL-rent is makkelijk, snel en goedkoop. Wij hebben een deelauto samen met onze dochter. De XL-rent-auto biedt uitkomst als we beiden tegelijk weg willen.
Aanbevelen? 9

Klantvriendelijkheid: 5.0
Aanbod: 5.0
Uitleg: 5.0
Deskundigheid: 5.0
Afleverstatus: 5.0
Prijs-kwaliteitverhouding: 5.0
Snelheid: 5.0

Review
Datum: 2018-07-13 08:51
Cijfer: 10
Bericht: XLRent is mijn go-to bedrijf voor autoverhuur. Ik heb tot nu to 3 maal gehuurd, en elke keer ben ik erg vriendelijk geholpen zonder enig gedoe. Ze wachtten zelfs na sluitingstijd op mij zodat ik alsnog de auto kon ophalen!
Aanbevelen? 10

Prijs-kwaliteitverhouding: 5.0
Snelheid: 5.0
Klantvriendelijkheid: 5.0
Uitleg: 5.0
Aanbod: 4.0
Afleverstatus: 5.0
Deskundigheid: 5.0

Review
Datum: 2018-07-12 21:11
Cijfer: 10
Bericht: Op een makkelijke manier een goede bus voor 9 personen huren , voor een zeer redelijke prijs. De aflevering was snel geregeld en de vragen die ik had werden snel beantwoord. Ook het terug nemen van het voertuig was zo geregeld.
Aanbevelen? 9

Uitleg: 5.0
Aanbod: 5.0
Deskundigheid: 5.0
Afleverstatus: 5.0
Klantvriendelijkheid: 5.0
Snelheid: 5.0
Prijs-kwaliteitverhouding: 5.0

Review
Datum: 2018-07-12 19:36
Cijfer: 10
Bericht: Ik ben zeer tevreden. De klantvriendelijkheid en flexibiliteit heb ik als zeer prettig ervaren. Prima prijs-kwaliteit verhouding.
Aanbevelen? 10

Snelheid: 5.0
Prijs-kwaliteitverhouding: 5.0
Deskundigheid: 5.0
Afleverstatus: 5.0
Uitleg: 5.0
Aanbod: 5.0
Klantvriendelijkheid: 5.0

Review
Datum: 2018-07-12 11:37
Cijfer: 9
Bericht: Prima service. Snelle reactie op vragen. Zeer tevreden!
Aanbevelen? 9

Snelheid: 5.0
Prijs-kwaliteitverhouding: 4.0
Uitleg: 5.0
Aanbod: 4.0
Deskundigheid: 5.0
Afleverstatus: 5.0
Klantvriendelijkheid: 5.0

Review
Datum: 2018-07-12 10:51
Cijfer: 8
Bericht: Prettige en soepele afhandeling van de verhuur, zowel bij ophalen als terugbrengen. Flexibele opstelling over ophaaltijd.
Aanbevelen? 8

Prijs-kwaliteitverhouding: 4.0
Snelheid: 5.0
Klantvriendelijkheid: 5.0
Deskundigheid: 5.0
Afleverstatus: 4.0
Aanbod: 4.0
Uitleg: 5.0

Review
Datum: 2018-07-12 09:08
Cijfer: 9
Bericht: Duidelijke communicatie, nette prijzen en een bedrijf dat met je meedenkt! Wagenpark is van hoge kwaliteit! Gewoon top ervaring!
Aanbevelen? 9

Prijs-kwaliteitverhouding: 5.0
Snelheid: 5.0
Klantvriendelijkheid: 5.0
Uitleg: 5.0
Aanbod: 5.0
Deskundigheid: 5.0
Afleverstatus: 5.0

Review
Datum: 2018-07-12 08:28
Cijfer: 9
Bericht: Fijne ervaring gehad bij XL Rent. Voor een nette prijs de Audi A5 Sportback gehuurd. Normaal gesproken moet deze na 24 uur weer ingeleverd worden om op het dagtarief te blijven, maar na overleg kon ik hem een aantal uur later inleveren voor hetzelfde tarief. Hierdoor had ik de volgende dag na mijn bruiloft iets meer tijd om de auto in te leveren en hoefde ik niet de wekker te zetten, puur voor het inleveren van de auto. Ook kreeg ik nog een leuk cadeautje van XL Rent, omdat het mijn trouwdag was. Waar bij het huren van een auto wel rekening mee gehouden moet worden, is dat je het eigen risico vooraf als borg moet betalen. In mijn geval was deze meer dan 3 keer het huurtarief wat er extra bij kwam, dus dat is wel iets waar je rekening mee moet houden. Echter is dit bedrag na het inleveren van de auto weer netjes teruggestort! Al met al een fijne ervaring gehad bij XL Rent.
Aanbevelen? 9

Prijs-kwaliteitverhouding: 4.0
Snelheid: 4.0
Klantvriendelijkheid: 5.0
Deskundigheid: 5.0
Afleverstatus: 5.0
Uitleg: 5.0
Aanbod: 4.0

Review
Datum: 2018-07-12 08:28
Cijfer: 10
Bericht: Zeer tevreden. Snelle accurate afhandeling en vriendelijk geholpen. Ook met terugkomst de borg snel weer teruggestort.
Aanbevelen? 10

Klantvriendelijkheid: 5.0
Aanbod: 5.0
Uitleg: 5.0
Deskundigheid: 5.0
Afleverstatus: 5.0
Prijs-kwaliteitverhouding: 5.0
Snelheid: 5.0

Review
Datum: 2018-07-12 08:27
Cijfer: 8
Bericht: Weinig mee van doen. Contact is prima.
Aanbevelen? 8

Klantvriendelijkheid: 4.0
Afleverstatus: 5.0
Deskundigheid: 4.0
Uitleg: 4.0
Aanbod: 4.0
Prijs-kwaliteitverhouding: 4.0
Snelheid: 4.0

Review
Datum: 2018-07-12 08:17
Cijfer: 9
Bericht: Keurig bedrijf, waarbij de medewerkers goed luisteren naar de klant en meedenken over de mogelijkheden
Aanbevelen? 10

Klantvriendelijkheid: 5.0
Uitleg: 5.0
Aanbod: 5.0
Deskundigheid: 5.0
Afleverstatus: 5.0
Prijs-kwaliteitverhouding: 5.0
Snelheid: 5.0

Review
Datum: 2018-06-02 12:14
Cijfer: 9
Bericht: Fijne auto, prima service.
Aanbevelen? 10

Snelheid: 5.0
Prijs-kwaliteitverhouding: 5.0
Uitleg: 5.0
Deskundigheid: 4.0
Afleverstatus: 5.0
Klantvriendelijkheid: 5.0

Review
Datum: 2018-05-29 13:04
Cijfer: 10
Bericht: Heel positief! Bijzonder vriendelijk en professioneel geholpen. Scherpe prijs! Goed geholpen de juiste keuze voor het verhuisvervoer te maken. Duidelijke uitleg over alle mogelijkheden.
Aanbevelen? 10

Klantvriendelijkheid: 5.0
Aanbod: 5.0
Uitleg: 5.0
Afleverstatus: 5.0
Deskundigheid: 5.0
Prijs-kwaliteitverhouding: 5.0
Snelheid: 5.0

Review
Datum: 2018-05-28 13:07
Cijfer: 10
Bericht: Wij zijn uiterst tevreden met XLRent. De service is prima en ze zijn zeer vriendelijk en flexibel. Wij hadden tot twee keer toe enorme pech met steen slag en scheuren in de voorruit en ze zijn ons heel erg tegemoet gekomen daar mee. Wij raden het iedereen aan!
Aanbevelen? 10

Snelheid: 5.0
Prijs-kwaliteitverhouding: 5.0
Uitleg: 5.0
Aanbod: 5.0
Deskundigheid: 5.0
Afleverstatus: 5.0
Klantvriendelijkheid: 5.0