Busje Huren Apeldoorn

Zoek en Boek Online!

Huur nu een busje bij XLRent autoverhuur

Wilt u een busje huren in de omgeving van Apeldoorn? Bij XLRent staat de klant voorop. Wij bieden u jonge duurzame auto’s van hoogstaande merken en zijn aangesloten bij Euromobil Nederland. Met een groot assortiment aan auto’s met lage kilometertelling en optimale service zorgen wij ervoor dat de klant tevreden terugkomt. Bent u opzoek naar een speciale auto? Dan gaan wij opzoek naar de auto die u graag huurt.

Z

Geen zorgen, wij regelen het voor u

Z

Altijd een veilige auto beschikbaar

Z

Groot wagenpark met jonge auto’s

Z

24/7 bereikbaar bij pech of schade

Z

Haal & breng service mogelijk

Populaire bus huren

Verhuisbus Huren Volkswagen Caddy

Volkswagen Caddy

Verhuisbus Huren Volkswagen Transporter

Volkswagen Transporter

Verhuisbus Huren Volkswagen Crafter

Volkswagen Crafter

Verhuisbus Huren Volkswagen Crafter Box-klep

Volkswagen Crafter Box-klep

Zakelijk of particulier een busje huren

Als particulier kunt u bij XLRent eenvoudig een busje huren. Natuurlijk is het ook mogelijk om als bedrijf één of meerdere busjes te huren voor een tijd naar keuze. U kunt altijd online reserveren zodat u zeker weet dat uw busje daadwerkelijk beschikbaar is wanneer u het nodig heeft. U selecteert eenvoudig wanneer u wilt beginnen met huren en wanneer u de auto weer wilt inleveren. Omdat zakelijk verhuur van busjes vaak voor langere tijd is kunnen wij onze zakelijke klanten een mooie prijs bieden. Hoe langer u huurt hoe lager de dagelijkse prijs.

Service bij het huren van een busje bij XLRent

Na het huren van uw busje kunt u uw auto ophalen wanneer u wilt. Maar wij kunnen de auto ook leveren naar een adres van uw keuze. De wagens worden afgeleverd met volle tank en bij inlevering van de auto kunt u gebruik maken van onze aftankservice. Verder bieden wij u keuze uit een aantal extra opties zoals sneeuwkettingen, milieustickers en een navigatie/ carkit.

Voor meer informatie kunt u rustig onze website door kijken bij extra vragen kunt u natuurlijk contact met ons opnemen door te bellen naar: 06-13261719 of 055-5395322.

XLRent Contact

XLRent Contact