Luxe Auto Huren?

Zoek en Boek Online!

Huur een van onze luxe auto’s

Huur één van onze luxe auto’s en geniet van een optimaal comfort. Bij XLRent geniet u van hoogstaande kwaliteit en de beste service. U kunt kiezen uit een groot assortiment aan auto’s met verschillende opties. U kunt zelf kiezen uit een diesel of benzine motor, uit een handgeschakelde of automatische transmissie en verschillende opties waaronder winterbanden en sneeuwkettingen. Bent u opzoek naar een luxe auto die wij niet verhuren? neem dan contact met ons. Dan doen wij ons best om ook die auto aan u te verhuren.

Z

Geen zorgen, wij regelen het voor u

Z

Altijd een veilige auto beschikbaar

Z

Groot wagenpark met jonge auto’s

Z

24/7 bereikbaar bij pech of schade

Z

Haal & breng service mogelijk

Populaire auto’s huren

Luxe Auto Huren Volkswagen Passat Variant

Volkswagen Passat Variant

Luxe Auto Huren Audi A4 Avant

Audi A4 Avant

Luxe Auto Huren Audi Q3 Automaat

Audi Q3 Automaat

Luxe Auto Huren Audi A6 Avant

Audi A6 Avant

Service bij XLRent

Bij het huren van een luxe auto hoort natuurlijk een service van hoogstaande kwaliteit. Wanneer u een luxe auto huurt bij XLRent geniet u van onze kwalitatieve service. Wij bieden elke klant:

  • Altijd een veilige auto;
  • Een groot assortiment aan jonge auto’s;
  • Geen onverwachte kosten;
  • Haal & breng service;
  • 24/7 bereikbaarheid bij pech of schade;
  • Waarborging voor continuïteit, flexibiliteit en professionaliteit.

Klanten zijn altijd tevreden bij XLRent zo krijgen wij van onze klanten een gemiddelde score van 8.9 op de 10. Ook horen wij het graag wanneer u niet tevreden bent zodat wij er alles aan kunnen doen om onze service en producten zo goed mogelijk te maken.

Luxe Auto Huren Volkswagen Passat

Luxe auto’s huren bij XLRent

Wij verhuren luxe auto’s vanuit onze vestiging in Apeldoorn Wanneer u ver uit de buurt woont kunnen wij ook de auto naar u toe brengen (bij zakelijke verhuringen), deze wordt altijd geleverd vanuit Apeldoorn met een volle tank, zodat u de auto gelijk kunt gebruiken. Bij vragen kunt u ons bellen op: 055-5395322 of stuur een berichtje naar: info@xlrent.nl

XLRent Contact

XLRent Contact