Elektrisch huren? XLRent loopt voorop in de maatschappelijke trend

Huur een van onze elektrische auto’s

Elektrisch huren? Zakelijk en ook privé kiezen steeds meer mensen voor duurzame mobiliteit. Het milieu is hen lief. XLRent helpt u graag met een steeds ruimere huurkeuze uit volelektrische auto’s. Wij dragen graag ons steentje bij aan een wereld die steeds groener wordt. U kunt bij XLRent nu bijvoorbeeld de Volkswagen e-Golf huren. Een prima auto waarmee u duurzaam de weg op gaat.

Z

Geen zorgen, wij regelen het voor u

Z

Altijd een veilige auto beschikbaar

Z

Groot wagenpark met jonge auto’s

Z

24/7 bereikbaar bij pech of schade

Z

Haal & breng service mogelijk

De elektrische auto is de auto van de toekomst

Momenteel rijden er 90.000 (deels) elektrische auto’s op de Nederlandse wegen. Een groot deel van de Nederlanders staat zeker positief tegenover elektrisch rijden. 42% overweegt een elektrische auto aan te schaffen. Een derde denkt dat over tien jaar de helft van de Nederlanders elektrisch rijdt. En drie op de tien denken tegen die tijd zélf elektrisch te rijden. De elektrische auto is de auto van de toekomst, is de algemene opinie. Ook het aantal laadpalen groeit. Ieder automerk, ook VW en Audi, heeft inmiddels zijn eigen elektrische modellen op de markt. Voor de relatief geringe Nederlandse afstanden – de gemiddelde autorit is 20 kilometer – is de elektrische auto ideaal.

Maximale actieradius bepalend voor overstap op elektrisch rijden

De grote vraag alleen is, hoe snel (of traag) de omwenteling naar elektrisch rijden zich daadwerkelijk zal voltrekken. Uit onderzoek blijkt dat de gemiddelde Nederlander zijn of haar keuze voor elektrisch rijden vooral laat bepalen door de actieradius die een opgeladen accu biedt. Hier zullen de komende jaren technische doorbraken gaan plaatsvinden. Autofabrieken werken met andere partijen hard aan het realiseren van accu’s met een groot oplaadvermogen. Dit zal een versnellend effect hebben op de acceptatie van elektrisch rijden.

XLRent verhuurt alleen milieutechnisch geavanceerde auto’s

XLRent loopt voorop in de maatschappelijke trend van elektrisch rijden. In onze vloot nemen we steeds meer modellen die op elektriciteit rijden op zoals de Volkswagen e-Golf. Wist u overigens dat ál onze auto’s in de huurvloot van XLRent maximaal 1,5 jaar oud zijn? U rijdt dus altijd met de milieutechnisch meest geavanceerde auto’s, met de minste CO2-uitstoot. We zoeken de milieuvriendelijkheid dus niet alleen in elektrische auto’s, maar in onze complete vloot.

Gratis tankpas mee

Wel is een elektrische auto wat duurder in de huur dan een huurauto die op benzine of diesel rijdt. Immers, de allernieuwste innovaties maken deze auto in beginsel duurder. Wat dan weer in uw voordeel is, is dat u kosteloos een laadpas meekrijgt van XLRent, of u nu zakelijk of privé huurt. Onderweg, tijdens de huurperiode, tankt u gratis stroom bij alle Fastned oplaadstations langs de snelweg.

Wilt u meer weten? Laat het ons gerust weten! Wij praten u graag bij over de laatste stand van zaken als het gaat om uw elektrische mobiliteit.

Patrick Renting

Populaire auto huren

Volkswagen e-up! Huren

Volkswagen e-up!

Volkswagen e-Golf Huren

Volkswagen e-Golf

Volkswagen Golf GTE Huren

Volkswagen Golf GTE

XLRent Contact

XLRent Contact