Kent ú eigenlijk de kosten van uw bedrijfsauto?

Veel ondernemers koesteren de voordelen van de grenzeloze mobiliteit van een eigen bedrijfsauto. Toch hebben zij vaak opvallend weinig inzicht in de werkelijke kosten die het bezit van één of meer bedrijfsauto’s met zich mee brengt. Daarom vraagt XLRent u oprecht: Kent ú eigenlijk de kosten van uw bedrijfsauto?

Z

Geen zorgen, wij regelen het voor u

Z

Altijd een veilige auto beschikbaar

Z

Groot wagenpark met jonge auto’s

Z

24/7 bereikbaar bij pech of schade

Z

Haal & breng service mogelijk

Onze ervaring leert dat deze kosten nogal ‘verspreid’ uw boekhouding binnenkomen. De verzekeraar stuurt u een jaarnota, de wegenbelasting komt weer via een andere weg binnen en tussendoor stuurt de garage u een reparatienota inclusief een vervangende auto. Als u al deze kosten ineens onder elkaar zou zien, dan valt het u gegarandeerd op hoeveel geld u eigenlijk uitgeeft aan uw mobiliteit. Om nog maar te zwijgen over de aankoopinvestering. Eenmaal uitgegeven kunt u dit geld niet meer gebruiken voor uw core business.

Herkenbaar voorbeeld

In onze praktijk zien we dagelijks voorbeelden van ondernemers die een bedrijfsauto bezitten, maar daar feitelijk méér voor betalen dan noodzakelijk is. Zoals een ondernemer die een Crafter kocht omdat hij twee, soms drie keer per week goederen moet bezorgen bij zijn klanten. De rest van die week stond de Crafter stil en tikten de kosten door.

Huur = niet duur

Het kán voordeliger zijn om uw zakelijke auto te verkopen en voortaan uw mobiliteit bij XLRent te huren. Dat is snel te regelen, eigenlijk altijd binnen een dag. U betaalt alleen wanneer u de auto nodig heeft en niet wanneer deze stil staat. Dat is makkelijk budgetteerbaar. U heeft geen risico’s en houdt uw kapitaal beschikbaar voor belangrijkere investeringen. Kortom, huur = niet duur!

Huren precies zoals u het zelf wilt

XLRent biedt u keuze uit allerlei huurvariaties, zoals per dag, per week, per maand of zelfs per uur als u gebruik maakt van ons deelconcept Free to go. Dat kan al vanaf één euro per uur en met maximale flexibiliteit.

Drie belangrijke voordelen van zakelijk huren bij XLRent!

  • U betaalt alleen wanneer u mobiliteit echt nodig heeft.
  • U heeft geen exploitatierisico’s.
  • Uw liquiditeit komt vrij voor uw core business.

Zetten deze voordelen u aan het denken?


Neem dan contact met ons op. Wij rekenen graag vrijblijvend met u mee.

Team XLRent

Populaire bus huren

Verhuisbus Huren Volkswagen Caddy

Volkswagen Caddy

Verhuisbus Huren Volkswagen Transporter

Volkswagen Transporter

Verhuisbus Huren Volkswagen Crafter

Volkswagen Crafter

Verhuisbus Huren Volkswagen Crafter Box-klep

Volkswagen Crafter Box-klep

XLRent Contact

XLRent Contact