“XLRent heeft flexibel ingespeeld op onze acute mobiliteitswensen”

“Direct na onze bedrijfsbrand heeft XLRent ons flexibel aan vervoer geholpen”

Plukon uit Wezep is een pluimveeverwerkend bedrijf. Monique Goudbeek: “Wij maken allerlei kipproducten die we leveren aan retailers.” Verleden jaar maart werd Plukon getroffen door een ingrijpende brand. Ter overbrugging naar de nieuwbouw werd er maandenlang gewerkt vanuit diverse noodlocaties, soms ver weg van Wezep. Het dagelijkse vervoer van de medewerkers hier heen en weer terug, werd mede mogelijk gemaakt door de flexibele instelling van XLRent. De samenwerking hebben we als heel fijn ervaren.”

Z

Geen zorgen, wij regelen het voor u

 

Z

Altijd een veilige auto beschikbaar

 

Z

Groot wagenpark met jonge auto’s

 

Z

24/7 bereikbaar bij pech of schade

 

Z

Haal & breng service mogelijk

 

 

Monique Goudbeek - Plukon

Monique Goudbeek – Plukon

 

Monique Goudbeek is verantwoordelijk voor het wagenparkbeheer bij Plukon.“De brand was enorm ingrijpend en legde de productie volledig stil. Al snel viel de onontkoombare beslissing om alles te slopen en opnieuw te bouwen. Feitelijk zijn we in april van dit jaar pas weer begonnen met de productie in de nieuwbouw op onze bestaande locatie in Wezep. Al die tijd hebben de kantoren wel door kunnen functioneren in Wezep.”

Uitwijk naar maar liefst drie externe productielocaties

Echter, om de productie in de sloop- en nieuwbouwperiode toch door te laten gaan, is Plukon uitgeweken naar drie externe productielocaties. Om precies te zijn: in Bunschoten, Deventer en Almere. Monique: “Onze productiemedewerkers komen voornamelijk uit Wezep en directe omgeving. We konden van hen niet verlangen dat zij ineens met hun privé auto naar Deventer, Almere of Bunschoten zouden rijden. Daarom hebben we ervoor gekozen om voor die periode een aantal auto’s te huren bij XLRent, naast touringcars bij een andere organisatie. De touringcars reden de mensen uit de ploegen. Specifiek bij XLRent huurden we de busjes en auto’s voor de collega’s die het voorbereidende werk voor deze ploegen doen.”

Direct gekozen voor XLRent

“Waarom we kozen voor XLRent? “Vanuit mijn wagenparkbeheer had ik al goede contacten met Autohaas en kwam ik uit bij hun zusterbedrijf XLRent. Ik had sporadisch al eens bij hen gehuurd en die eerste ervaringen waren goed. Dus hebben wij bij XLRent, direct na de brand, de vraag neergelegd voor grootschalige ondersteuning van onze mobiliteit. Daar hebben ze heel flexibel op ingespeeld.” 

Forse logistieke operatie

Vanaf maart 2017 tot en met maart 2018 heeft Plukon bij XLRent circa 15 tot 20 auto’s per dag gehuurd, waarvan ongeveer 4, 5 busjes en voor de rest personenauto’s. Monique: “Het was dus een forse logistieke operatie, maar XLRent heeft ons hier heel professioneel in begeleid. Ook zijn alle auto’s die wij in de winterperiode huurden door XLRent voorzien van winterbanden. Dat heeft op geen enkel moment tot oponthoud geleid, die wissel is heel goed georganiseerd door XLRent.” 

Fijne samenwerking

Tijdens de maandenlange huurperiode had Plukon, in de persoon van Monique, dagelijks overleg met XLRent: “Vooral met Patrick Renting en Ramon Kelderman. Dat overleg verliep altijd heel prettig. Ook de administratieve afhandeling ging vlot. In het begin, direct na de brand, kwam de samenwerking tamelijk chaotisch op gang. In die zin dat we niet meteen scherp hadden hoeveel van welke auto’s we precies nodig hadden. Maar dat gefragmenteerde opstarten bracht XLRent niet van de wijs. Ze stonden altijd klaar. We hoorden voortdurend: “Geregeld!” en “Komt goed!”. Kortom, de samenwerking hebben we als heel fijn ervaren.”

 

Populaire auto huren

Volkswagen up! Huren

Volkswagen up!

Volkswagen Polo Huren

Volkswagen Polo

Volkswagen Golf Huren

Volkswagen Golf

Volkswagen Crafter Huren

Volkswagen Crafter 

XLRent Contact

XLRent Contact