Snel geregeld

Jonge auto's

Kosteloos annuleren

Helder en transparant

Volkswagen Touran

(of vergelijkbaar)

  • Benzine
  • middel
  • 3
  • 5
Huurtarief
7 dagen: € 529,00
14 dagen: € 829,00
21 dagen: € 999,00
Voorwaarden
Reserveren vanaf
Aantal weken

Extra opties

(De kosten voor onderstaande extra opties zijn per week en worden niet automatisch meegerekend in bovenstaand tarief). Kosten voor een Milieusticker zijn eenmalig.

Huur nu de Volkswagen Touran

Particulier de Volkswagen Touran huren bij XLRent: mét vakantieaanbieding!

Op zoek naar een Volkswagen Touran Vakantieaanbieding? Voor de zomervakantie of een andere schoolvakantie? De Touran is voor iedereen die veel ruimte in zijn auto nodig heeft en deze ruimte effectief wil gebruiken. Want dankzij het multifunctioneel in te delen interieur kun je de ruimte zelf handig indelen. De stijlvolle Volkswagen Touran is een compleet uitgevoerde reiswagen, royaal voorzien van handige en veiligheid verhogende extra’s. Ook al heb je de auto volgeladen: de Touran rijdt dankzij de krachtige diesel of benzinemotoren zuinig en comfortabel. Bijna alle Touran modellen in de XLRent verhuurvloot zijn voorzien van een inklapbare 3e zitrij waardoor je zelfs met 7 personen op reis kunt, vraag hier naar bij het reserveren indien dit wenselijk is. Kortom, een multifunctionele huurauto.

Ontdek de vele voordelen van privé een Volkswagen Touran huren:

  • Handgeschakeld.
  • Ruimte tot zelfs 7 personen (5+2 uitvoering mogelijk).
  • Topprestaties en een laag verbruik.
  • Royaal voorzien van handige en veiligheid verhogende extra’s.

Privé de Touran huren

Bij XLRent huur je de Volkswagen Touran met benzine- of dieselmotor, aan jou de keuze. Kortom, de auto vervult op particulier gebied al je wensen als het gaat om ruimte, comfort en kwaliteit. Je huurt bij XLRent in Apeldoorn vandaag nog tegen messcherpe tarieven!

Volkswagen Touran Vakantieaanbieding bij XLRent

Tijdens de schoolvakantie’s van midden Nederland huur je een Volkswagen Touran voor maar liefst 1, 2 of 3 weken met onbeperkte kilometers met all-risk verzekering en 24 uurs mobiliteit service voor pech en schade onderweg vanaf €529,- incl. BTW All-in! je hoeft alleen nog brandstof te betalen.

Reserveer direct online

Andere suggesties…