Zakelijke shortlease

Ideaal voor tijdelijk vervoer

Ook uw partner voor shortlease

Shortlease Apeldoorn van XLRent is dé zakelijke mobiliteitsoplossing van de toekomst. De unieke combinatie van een aantrekkelijk prijsniveau, de flexibiliteit van huren en een jong wagenpark is ideaal voor uw tijdelijk vervoer. Van langlopende contracten is geen sprake, want u kunt op elk moment opzeggen zonder boetebeding of financieel risico.

Z

Full service operational lease

Z

Optimale flexibiliteit

Z

(Bijna) nieuwe auto's

Z

Gratis breng & haal service

Z

Vast bedrag per maand

Z

Direct opzegbaar na 30 dagen

Z

24/7 bereikbaar bij pech of schade

Z

Professioneel advies

Z

Direct auto rijden

Z

Volledige ontzorging

Flexibel en voordelig een zakelijke auto huren

U kiest de door u gewenste personenauto of bedrijfswagen en reserveert vervolgens eenvoudig online. Heeft u vragen of wilt u liever persoonlijk contact? Dan staan wij u graag telefonisch te woord of komen wij bij u langs voor een nadere toelichting of advies. XLRent is uw partner voor shortlease, want wij vullen uw mobiliteitsbehoefte snel, solide en secuur voor u in.

 

Zakelijke shortlease personenauto’s

Bij het gedeelte zakelijke verhuur ziet u een overzicht van al onze voertuigen, deze kunt u uiteraard allemaal op basis van shortlease bij ons huren. Indien u interesse heeft in een ander voertuig dan onderstaand horen wij dit graag.

Zakelijke shortlease bedrijfswagens

Heeft u zakelijk een bedrijfswagen nodig voor langere tijd? Overweeg dan één van onderstaande bedrijfswagens. Uiteraard kunt u al onze bedrijfswagens op basis van shortlease huren, vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

De flexibele huurauto voor tijdelijk gebruik

Bent u ZZP’er of MKB-zelfstandige en wilt u voor een bepaalde periode een auto huren? Dan biedt XLRent de optimale mobiliteit tegen een uiterst concurrerend tarief. Ook voor bedrijven, die tijdelijk extra auto’s nodig hebben, detacheringsmedewerkers, buitendienstmedewerkers met een proefperiode, tijdelijke arbeidscontracten, evenementen of kortlopende projecten is Shortlease van XLRent de meest voordelige en flexibele oplossing. Selecteer de door u gewenste huurauto eenvoudig online en uw reservering is binnen enkele minuten geregeld.

“Voor iedere klus een voordelige bus”

Zoekt u een partner voor flexibele autoverhuur, omdat u vervoer nodig heeft voor een zakelijke klus? Kies dan voor shortlease van XLRent, want bij ons huurt u zorgeloos en voordelig alle soorten bedrijfswagens. Of het nu gaat om een comfortabele bestelauto, een multifunctionele wagen met ruimte voor materialen én collega’s, of een ruime bus met extra laadvermogen en laadklep, ons grote wagenpark biedt altijd een uitstekende oplossing. Hoe langer de leaseperiode is, des te lager is de prijs. Reserveer nu online de huurauto die bij u past en profiteer direct van alle voordelen en de beste service! Voor kortere huur periodes verwijzen we u graag naar de afdeling zakelijk auto huren.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

Neemt u dan gerust contact met XLRent op!

XLRent Contact

XLRent Contact