Ontzorgen

Jonge auto's

Haal & breng service

Helder en transparant

XLRent: ook uw partner voor shortlease

Flexibel en voordelig een zakelijke auto huren

Shortlease van XLRent is dé zakelijke mobiliteitsoplossing van de toekomst. De unieke combinatie van een aantrekkelijk prijsniveau, de flexibiliteit van huren en een jong wagenpark is ideaal voor uw tijdelijk vervoer. Van langlopende contracten is geen sprake, want u kunt op elk moment opzeggen zonder boetebeding of financieel risico. U kiest de door u gewenste personenauto of bedrijfswagen en reserveert vervolgens eenvoudig online. Heeft u vragen of wilt u liever persoonlijk contact? Dan staan wij u graag telefonisch te woord of komen wij bij u langs voor een nadere toelichting of advies. XLRent is uw partner voor shortlease, want wij vullen uw mobiliteitsbehoefte snel, solide en secuur voor u in.

Voordelen van shortlease bij XLRent

  • Optimale mobiliteit tegen een uiterst concurrerend tarief.
  • Vast bedrag per maand.
  • Hoe langer de Shortlease, hoe lager het tarief.
  • Aanvullende services zoals winterbanden, navigatie, 24 uurs alarmservice en brandstofpassen.

Shortlease personenauto’s en bedrijfswagens

De flexibele huurauto voor tijdelijk gebruik

Bent u ZZP’er of MKB-zelfstandige en wilt u voor een bepaalde periode een auto huren? Dan biedt XLRent de optimale mobiliteit tegen een uiterst concurrerend tarief. Ook voor bedrijven, die tijdelijk extra auto’s nodig hebben, detacheringsmedewerkers, buitendienstmedewerkers met een proefperiode, tijdelijke arbeidscontracten, evenementen of kortlopende projecten is Shortlease van XLRent de meest voordelige en flexibele oplossing. Selecteer de door u gewenste huurauto eenvoudig online en uw reservering is binnen enkele minuten geregeld.

“Voor iedere klus een voordelige bus”

Zoekt u een partner voor flexibele autoverhuur, omdat u vervoer nodig heeft voor een zakelijke klus? Kies dan voor shortlease van XLRent, want bij ons huurt u zorgeloos en voordelig alle soorten bedrijfswagens. Of het nu gaat om een comfortabele bestelauto, een multifunctionele wagen met ruimte voor materialen én collega’s, of een ruime bus met extra laadvermogen en laadklep, ons grote wagenpark biedt altijd een uitstekende oplossing. Hoe langer de leaseperiode is, des te lager is de prijs. Reserveer nu online de huurauto die bij u past en profiteer direct van alle voordelen en de beste service! Voor kortere huur periodes verwijzen we u graag naar de afdeling zakelijk auto huren.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

Neemt u dan gerust contact met XLRent op!

XLRent Contact

XLRent Contact