Vakantieauto huren

Zoek en Boek Online!

Huur een vakantie auto bij XLRent

Wilt u een vakantieauto huren en woont u in de omgeving van Apeldoorn, Deventer of Zutphen? Dan kunt u terecht bij ons autoverhuurbedrijf in Apeldoorn: XLRent. Hier geniet u van vele voordelen. Allereerst bestaat ons aanbod uit jonge auto’s die nog geen jaar oud zijn. Krijgt u onderweg toch pech of schade, dan is onze pechservice 24 uur per dag bereikbaar. Indien u woonachtig bent in Apeldoorn, dan kan de huurauto zelfs gratis bezorgd worden. Wij zijn zeer betrouwbaar en communiceren duidelijk over onze voorwaarden zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan, zoals bijkomende kosten.

Z

Geen zorgen, wij regelen het voor u

Z

Altijd een veilige auto beschikbaar

Z

Groot wagenpark met jonge auto’s

Z

24/7 bereikbaar bij pech of schade

Z

Met onbeperkte kilometers

Populaire Vakantieauto huren

Vakantie Auto Huren Volkswagen Golf

Volkswagen Golf

Vakantie Auto Huren Volkswagen Passat Variant

Volkswagen Passat Variant

Vakantie Auto Huren Volkswagen Transporter 6 personen

Volkswagen Transporter DC

Vakantie Auto Huren Volkswagen Transporter 9 personen

Volkswagen Transporter Combi

Ervaar het gemak van het huren van een vakantieauto

Wanneer u op vakantie gaat, wilt u zo snel mogelijk de plaats van bestemming bereiken. Natuurlijk kunt u reizen met het openbaar vervoer, maar dat is met alle bagage meestal geen pretje. Daar komt nog bij, dat reizen met openbaar vervoer veel tijd kost. Eenmaal aangekomen op de vakantiebestemming, wilt u als een echte avonturier zoveel mogelijk bekijken. U kunt deelnemen aan georganiseerde excursies en rondleidingen, of u stippelt zelf uw vakantie uit. Om zo makkelijk en snel mogelijk te kunnen reizen, kunt u het beste zelf een vakantieauto huren en rondtoeren langs de plekken die u graag wilt zien. Lang leve de vrijheid!

Huur een vakantie auto uit het ruime aanbod van XLRent

Afhankelijk van uw vakantiebestemming en het aantal personen waarvoor u een auto nodig hebt, zijn er verschillende soorten vakantieauto’s te huur bij XLRent. Wilt u een autootje waarin jullie met zijn tweeën kunnen rondtoeren, dan is een kleine, comfortabele auto aan te bevelen. Wilt u met het hele gezin op vakantie, dan is het verstandig te kiezen voor een stationwagen, waarin meer mensen passen, en waarin ook voldoende ruimte beschikbaar is voor alle bagage. Voor welke auto u kiest, hangt ook af aan de eisen die u eraan stelt: moet hij een trekhaak hebben, een dak wat open kan, extra beenruimte enzovoort. Wat voor auto u ook zoekt, geef hierboven uw voorkeur aan en u zult er gegarandeerd één vinden! Fijne vakantie!

XLRent Contact

XLRent Contact