Verhuisbus huren Apeldoorn

Zoek en Boek Online!

Huur snel een verhuisbus in Apeldoorn

Bent u woonachtig in de omgeving van Apeldoorn of bent u dat binnenkort? Bij XLRent kunt u eenvoudig en snel uw verhuisbus huren. Als particulier kunt u een verhuisbus huren voor een dag, weekend of week. Bent u als bedrijf opzoek naar een verhuisbus dan kunt u voor dagverhuur kiezen of langer, het tarief per dag wordt bepaald door de looptijd van de verhuring. Bij het kiezen van een langere periode betaald u natuurlijk minder per dag dit maakt het zakelijk huren een aantrekkelijke optie voor elke ondernemer.

Z

Geen zorgen, wij regelen het voor u

Z

Altijd een veilige auto beschikbaar

Z

Geen onverwachte kosten

Z

24/7 bereikbaar bij pech of schade

Z

Haal & breng service

Populaire bus huren

Verhuisbus Huren Volkswagen Caddy

Volkswagen Caddy

Verhuisbus Huren Volkswagen Transporter

Volkswagen Transporter

Verhuisbus Huren Volkswagen Crafter

Volkswagen Crafter

Verhuisbus Huren Volkswagen Crafter Box-klep

Volkswagen Crafter Box-klep

Het gemak van een verhuisbus huren

Verhuizen is meestal een taak waarnaar u niet uitkijkt. Het komt met een hoop verantwoordelijkheden en kost aardig wat tijd. Bij het verhuizen van uw meubelen is het een hoop gedoe om telkens heen en weer te rijden. Door een verhuisbus te huren kunt u dit probleem eenvoudig wegnemen. Zo heeft de verhuiswagen Volkswagen Crafter Box-klep een inhoud van 18m3 tegenover de inhoud van een busje van ongeveer 5,8m3 .

XLRent Verhuisbus Huren Apeldoorn, Zutphen, Deventer

Meerdere mogelijkheden bij het huren van een verhuisbus

Bij XLRent kunt u kiezen uit een aantal opties om een verhuisbus te huren. Zo verhuren wij verhuisbussen in de volgende vormen:

  • Zakelijk verhuur
  • Particulier verhuur
  • Shortlease
  • Free to go

Bij shortlease wordt het gemak van huren en de aantrekkelijke prijs van leasen samengevoegd. Voor een vaste lage prijs kunt u een auto shortleasen en opzeggen wanneer u wilt.Met Free to Go kunt u supersnel een auto huren zo betaalt u via dit systeem zelfs per uur in plaats van per dag. Voor meer informatie of een auto huren in Apeldoorn kunt u ons altijd bereiken op info@xlrent.nl of op ons telefoonnummer: 055-5395322.

XLRent Contact

XLRent Contact