Ontzorgen

Jonge auto's

Haal & breng service

Helder en transparant

Het team van XLRent: alert, persoonlijk, vakkundig en 100% klantvriendelijk

Autoverhuur is vaak sprintwerk: u wilt razendsnel geholpen worden met de precies passende huurauto. Het liefst direct. Maar die snelheid betekent niet dat het team van XLRent oppervlakkig met u omgaat!

Snel schakelen
Wij zijn erop ingericht om heel snel te kunnen schakelen. Met ons vaste team van hikers/chauffeurs zijn wij in staat om á la minute voor u vervoer te regelen en bezorgen. Daarnaast mag u van ons net iets meer verwachten.

Altijd de meest gunstige mobiliteitsoplossing
Door ons te verdiepen in uw behoeftes komen wij regelmatig met interessante alternatieven, als die voorhanden zijn. Door onze gedegen kennis van de verhuur- en shortleasemarkt is het onze missie om voor u de meest gunstige mobiliteitsoplossingen te bedenken.

Benieuwd wie dit team vormen?
Wij stellen ons graag aan u voor!

XLRent Het Team
XLRent Patrick Renting

Patrick Renting

Manager Verhuur
055 3034 572
patrick.renting@xlrent.nl
LinkedIn

“Door keer op keer de verwachtingen van onze klanten waar te maken en zelfs te overtreffen, groeit ons klantenbestand”

“Na mijn opleiding aan de HTS Autotechniek in Apeldoorn heb ik heel bewust gekozen voor de autoleasebranche. Begonnen als trainee bij een grote leasemaatschappij heb ik destijds alle ins en outs geleerd van het product autoleasing en alles wat daarbij komt kijken. Daar ben ik uiteindelijk op de verkoop binnendienst beland en heb ik een aantal jaren saleservaring opgedaan.”

“Toen ik werd benaderd door 2 collega’s om samen met hen een nieuwe leasemaatschappij op te starten, was dat een “offer I couldn’t refuse”. Met een leeg kantoor starten en blanco beginnen; die kans krijg je niet iedere dag. Daar heb ik uiteindelijk 17 jaar met heel veel plezier mijn energie in gestoken. Uiteindelijk heb ik daar gekozen voor de backoffice om weer iets meer met de techniek en de dienstverlening in aanraking te komen. Toen het bedrijf in 2014 werd overgenomen ben ik door XLLease gevraagd om de autoverhuuractiviteiten van de Autohaas Groep nieuw leven in te blazen. Sinds 4 jaar timmeren we nu gestaag aan de weg en ben ik trots op het feit dat ons team, bestaande uit Niels, Niek en een aantal hikers, in staat is om kwaliteit in dienstverlening te leveren. Afspraak = afspraak. Door keer op keer de verwachtingen van onze klanten waar te maken en zelfs te overtreffen, groeit ons klantenbestand en daarmee ook ons wagenpark gestaag. Naast mijn werk heb ik als hobby volleybal en ben ik getrouwd en vader van 4 kinderen.”

XLRent Niels van Asselt

Niels van Asselt

Coördinator Verhuur
055 3034 551
niels.van.asselt@xlrent.nl
LinkedIn

“Mijn afstudeerstage van de opleiding Communicatie en Multimedia Design heb ik bij een lokale autoverhuurder gedaan. Het bleek al snel dat ik de branche zo uitdagend en leuk vond dat ik er bewust voor heb gekozen om mij hier 100% voor in te zetten en in de verhuur branche carrière te gaan maken.”

“Na 2 jaar was ik toe aan de volgende stap. Via Facebook kwam een vacature voor Frontoffice medewerker bij toen nog Autohaas Autoverhuur op mijn pad. Inmiddels werk ik sinds 2019 als Coördinator Verhuur. Mijn uitdagingen? Samen met een jong en gedreven team XLRent laten excelleren naar een hoger niveau, staan voor uitstekende service en ad hoc klantgerichte oplossingen creëren. Elke dag ga ik sinds 2015 met veel plezier naar mijn werk en na bijna 7 jaar ervaring in de autoverhuur kan ik wel stellen dat ons team van manager tot hiker elke uitdaging aan kan!”

Genieten van gezin en hobby’s
“Naast mijn werk geniet ik vooral van gezelligheid en leuke dingen doen samen met familie, vrienden en mijn gezin. Ik ben getrouwd en heb twee hele lieve en ondeugende dochters. Verder kan ik genieten van goede muziek. Bij mij vind je nog originele cd’s in de kast en ik ga ook graag naar een concert.”

XLRent Contact

XLRent Contact