Ontzorgen

Jonge auto's

Haal & breng service

Helder en transparant

XLRent: alles aan de kant voor de klant

Altijd direct kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto’s beschikbaar.
Wat uw keuze ook is uit onze honderden auto’s: u rijdt gegarandeerd weg met een perfecte bedrijfswagen, maar ook personenauto. Representatief, technisch up-to-date en met weinig kilometers op de teller.

XLRent maakt écht het verschil met alerte, actieve en aandachtsvolle autoverhuur. Check daarom nu onze onderscheidende beloften die wij elke dag opnieuw aantoonbaar waarmaken:

  • Eén adres voor vooral zakelijke verhuur, maar ook voor particulieren.
  • Keuze uit een jonge vloot van honderden duurzame auto’s van de merken Audi, VW, ŠKODA , SEAT en Volkswagen bedrijfswagens.
  • Grootzakelijk partner van Euromobil Nederland, de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, ŠKODA en SEAT.
  • Vanuit onze vestiging in Apeldoorn-Zuid speelt XLRent flexibel in op uw behoefte aan autohuur en shortlease constructies.

Stelt u zeer speciale eisen, die verder gaan dan onze basiscollectie huurauto’s? Dan gaan wij voor u op zoek naar de gewenste auto.

  • Ons team is 100% klantgericht, kent uw wensen, herkent u bij naam en staat u alert terzijde bij zelfs de meest complexe verhuuruitdagingen.
  • Geen verrassingen achteraf, zoals bijkomende kosten. De XLRent offerte is precies de factuur.

XLRent is BOVAG lid. Bij eventuele geschillen volgt dus altijd een professioneel vervolgtraject.

XLRent Contact

XLRent Contact